Mit Lederne

Dilemmadebat

Dilemmadebat: Når lederen er drevet af ambitioner

I denne udgave af dilemmadebatten er det den ambitiøse indkøbschef Martin, der har brug for råd. Han spørger panelet bestående af professor Vincent Hendricks, tidligere skoleleder Lise Egholm og CEO Line Skafte Wilkens om, hvad han skal gøre for at blive forfremmet, da han har store ambitioner, som han ikke vil gå på kompromis med.

Lederen Martin skriver: "Jeg er indkøbschef i en detailkæde. Jeg har haft min nuværende stilling i halvandet år. Jeg kan lide mit arbejde, men har ambitioner om at rykke højere opad på karrierestigen. Problemet er bare, at der ikke er mulighed for forfremmelse, da cheferne over mig ikke ser ud til at have planer om at rykke videre. Jeg er ikke villig til at gå på kompromis med mine ambitioner. Jeg vil ikke være indkøbschef resten af mit liv. Jeg vil have mere ansvar og højere løn." Hør hvad panelet opfordrer Martin til at gøre i videoklippet ovenfor.

Adam med Vincent og panel 850x400
Panelet består af Line Skafte Wilkens (CEO, Patchwork), Vincent Hendricks (professor på Københavns Universitet) og Lise Egholm (tidligere skoleleder på Rådmandsgades Skole og Årets Leder 2011). Adam Duvå Hall er vært for debatten.

Ledelsesportrætter

kompetenceudvikling til dig