Mit Lederne

Dilemmadebat

Dilemmadebat: Når din medarbejder har stress

Adam Duvå Hall styrer debatten, når panelet bestående af ledelsesrådgiver Christian Ørsted, tidligere skoleleder Lise Egholm og CEO Line Skafte Wilkens diskuterer, hvad lederen Marianne skal gøre med den ambitiøse projektleder Louise, der er blevet mor til to små børn og viser tydelige tegn på stress.

Lederen Marianne skriver: "Min medarbejder Louise er en ung, ambitiøs projektleder. Hun har to små børn og har været tilbage på arbejde fra barsel i et halvt år. Arbejdspresset i vores virksomhed er stigende og Louise, der er perfektionist, har svært ved at nå sine arbejdsopgaver. Hun har tydelige tegn på stress, hun har svært ved at koncentrere sig og hun er længere tid om at løse sine opgaver end hun plejer. Jeg har prøvet at tage en snak med hende, men hun vil ikke indrømme, at hun er stresset. Jeg tror, at hun er bange for at gå glip af de interessante opgaver." Hør hvad panelet opfordrer Marianne til at gøre i videoklippet ovenfor.

Panel med Ørsted 850x400
Panelet består af Line Skafte Wilkens (CEO, Patchwork), Christian Ørsted (ledelsesrådgiver) og Lise Egholm (tidligere skoleleder på Rådmandsgades Skole og Årets Leder 2011). Adam Duvå Hall er vært for debatten.

Ledelsesportrætter

kompetenceudvikling til dig