Mit Lederne

AgendaSætterne

Erik Korsvik Østergaard: "Hvad gør den moderne leder?"

Alt for mange ledere fokuserer udelukkende på, hvad de laver, i stedet for hvordan de gør det, og hvor stor forskel de gør. Det mener ledelsesrådgiver Erik Korsvik Østergaard.

De fleste ledere er klar over, at der sker noget voldsomt omkring dem. Teknologi og digitalisering rykker i deres forretningsmodeller og skaber både problemer og muligheder. Nye generationer af medarbejdere og forbrugere er kommet til. De 17 Verdensmål og om krav om bæredygtighed fylder. Ledere møder nye krav fra mange sider. "Så hvad gør den moderne leder?", spørger Erik Korsvik Østergaard, der er aktuel AgendaSætter.

Med AgendaSætterne giver Lederne ordet til førende debattører med skarpe holdninger om ledelse. Mød ledelsesrådgiver Erik Korsvik Østergaard i denne video, og deltag i ledelsesdebatten på Ledernes Facebook- og LinkedIn-sider:

Facebook

LinkedIn


Erik Korsvik Østergaard er ledelsesrådgiver og partner i virksomheden Bloch&Østergaard. Han er aktuel med bogen "The Responsive Leader".

Læs mere om Erik Korsvik Østergaard

Læs om bogen The Responsive Leader

Oplev Erik Korsvik Østergaard på Ledelsens Dag

Se også

Få den nyeste viden om ledelse

Vil du holde dig opdateret på de nyeste tendenser og den seneste forskning inden for ledelse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få ny viden direkte i din indbakke.