Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Om Ledelse i Dag

Ledelse i Dag er Ledernes e-magasin om ledelse, der holder dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse i en dansk og international sammenhæng.

Vores artikler, interview, videoer, guides m.m. bliver til i et tæt samarbejde med førende ledelseseksperter og -forskere og trækker samtidig på Ledernes specialiserede viden fra blandt andet ledelsesrådgivning, undersøgelser, ledelseskompetenceudvikling og tænketanke. 

Som medlem af Lederne har du ubegrænset adgang til hele Ledelse i Dags unikke videnbase med hundredevis af forskningsbaserede artikler skrevet til ledere, ligesom virksomheder og ikke-medlemmer kan tilkøbe adgang via abonnement. 

10 gange om året udsender vi nyhedsmails med omtaler af de nyeste artikler og indslag.  

Manifest

Ledelse er i dag en selvstændig disciplin. Forankret i forskning og i reflekteret praksis. Ledelse i Dag har til formål at afspejle og formidle relevant viden og forskning om moderne ledelse - og hermed bidrage til professionel ledelsesudvikling.

Vi finder vores kernelæsere blandt ledere, forskere, undervisere og studerende på de videregående uddannelser. Derudover er erhvervsjournalister og HR-konsulenter at finde blandt kernelæserne. Blandt abonnenterne er virksomheder som TDC, Rigspolitiet, Novo Nordisk, Danfoss, Danske Regioner, KPMG, Handelshøjskolen, Aarhus Universitet – og sådan kunne vi blive ved.

Historien bag Ledelse i Dag blev skabt i 1990 og udkom frem til 2006 som et trykt tidsskrift fire gange om året. I 2006 overgik det til elektronisk format og har siden fungeret som Ledernes e-magasin. En gang om året samles udvalgte artikler i en trykt specialudgave. 

Redaktion


TorkTorkild Justesen
Direktør

Cand.jur., direktør i Lederne og lektor i kollektiv arbejdsret ved Københavns Universitet. Desuden sagkyndig dommer ved Sø- og Handelsretten, tj@lederne.dk
 

ViviVivi Vodschou
Chefsekretær

Læser korrektur og lægger artikler på Ledelse i Dag. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende abonnement eller logind, er du velkommen til at kontakte Vivi på vvo@lederne.dk
 


SofieLSofie Lauritzen
Kommunikationsmedarbejder

Stud.cand.it. i IT, Læring og Organisatorisk Omstilling ved Aalborg Universitet i København. Kom til Lederne i 2015 som kommunikationsmedarbejder. Læser korrektur og bidrager med at redigere artikler, scl@lederne.dk

Redaktionskomité


TorkTorkild Justesen

Direktør, Kendskab 

Cand.jur., direktør i Lederne og lektor i kollektiv arbejdsret ved Københavns Universitet. Desuden sagkyndig dommer ved Sø- og Handelsretten, tj@lederne.dk 


Marianne RMarianne Rasmussen

Chefkonsulent, Uddannelse

Varetager Ledernes interesser på det uddannelsespolitiske område. Igangsætter og leder af udviklingsprojekter på uddannelsesområdet, hvorigennem hun er med til at skabe lederuddannelser og rådgive ledere om valg af uddannelser, mra@lederne.dk


Helle DHelle Damsgård

Chefkonsulent, Ledernes KompetenceCenter

Faglig ansvarlig for lederkurser og -uddannelser. Tidligere blandt andet leder af kommunikationsog aktivitetscentret på Nationalmuseet, centerchef i Scion-DTU og kommunikations- og udviklingschef på Psykoterapeutisk Institut, hda@lederne.dk

  
hbmHelle Bruun Madsen
Ledelsesrådgiver, Ledelse

Helle Bruun Madsen er en del af rådgiverteamet i Ledelse, Ledernes enhed for sparring og rådgivning af ledere. Helle Bruun Madsen har 19 års erhvervserfaring fra arbejdsgiver- og faglige organisationer samt offentlige arbejdspladser, hbm@lederne.dk


Tegn abonnement

Medlemmer af Lederne har via deres medlemsnummer fri adgang til artiklerne på Ledelse i Dag. Alle andre, enkeltpersoner og virksomheder, opnår adgang ved at tegne et abonnement.

Hvis du har problemer med logind eller med at tegne abonnement, kan du få hjælp hos chefsekretær Vivi Vodschou på vvo@lederne.dk eller 3283 3441.

Tegn abonnement på Ledelse i Dag her

Nyhedsbrev

Ledelse i Dags gratis nyhedsbrev udkommer 10 gange om året og holder dig opdateret med den nyeste viden og trends inden for ledelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Skriv til redaktionen

Artiklerne fra Ledelse i Dag skrives i samarbejde med forskere, ledelsesskribenter og erfarne praktikere.

Har du ny viden om ledelse? Hvis du ønsker at bidrage med en artikel eller har forslag til emner, som du brænder for at formidle til ledere, er du velkommen til at kontakte redaktionen på mail lid@lederne.dk.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os. Din mening hjælper os til at udvikle os.

E-mail: lid@lederne.dk
Telefon: 3283 3283
Adresse: Lederne, Vermlandsgade 65, 2300 København S

Annoncer
På Ledelse i Dag kommer du i kontakt med en attraktiv målgruppe. Kontakt coordinator Henriette Husted fra DG Media vedrørende annoncer på:

E-mail: henriette.h@dgmedia.dk
Telefon: 3370 7641