Mit Lederne

LEDELSE i DAG

Om Ledelse i Dag

På Ledelseidag.dk finder du det, du skal vide om ledelse.

Vi har opkaldt sitet efter Ledernes digitale tidsskrift Ledelse i Dag, der holder dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse i en dansk og international sammenhæng. Artikler fra tidsskriftet finder du under Ny viden.

Vores artikler, interview, videoer, guides m.m. bliver til i et tæt samarbejde med førende ledelseseksperter og -forskere og trækker samtidig på Ledernes specialiserede viden fra blandt andet ledelsesrådgivning, undersøgelser, ledelseskompetenceudvikling og tænketanke. 

Som medlem af Lederne har du ubegrænset adgang til hele Ledelse i Dags unikke videnbase med hundredevis af forskningsbaserede artikler skrevet til ledere. Virksomheder og ikke-medlemmer kan tilkøbe adgang via abonnement.

10 gange om året udsender vi nyhedsmails med omtaler af de nyeste artikler og indslag.

Historien bag Ledelse i Dag

Ledelse er i dag en selvstændig disciplin. Forankret i forskning og i reflekteret praksis. Ledelse i Dag har til formål at afspejle og formidle relevant viden og forskning om moderne ledelse. Det ser vi som vores bidrag til at udvikle ledelsesfaget.

Vores kernelæsere er ledere, forskere, undervisere og studerende på de videregående uddannelser – men også erhvervsjournalister og HR-konsulenter læser vores artikler. Derudover har flere virksomheder tegnet abonnement, herunder TDC, Rigspolitiet, Novo Nordisk, Danfoss, Danske Regioner, KPMG, Handelshøjskolen, Aarhus Universitet med (mange) flere.

Ledelse i Dag udkom som et trykt tidsskrift fra 1990 og frem til 2006. Dengang udkom tidsskriftet fire gange om året. I 2006 blev Ledelse i Dag til et online tidsskrift, og vi udsender nu nye artikler hver måned. Én gang om året samler vi desuden udvalgte artikler i en trykt specialudgave.

Kontakt redaktionen
Hvis du har en artikel, en bog eller en ide, som kan være relevant for Ledelse i Dag, er du meget velkommen til at skrive til os på lid@lederne.dk. Vi tager stilling til alt, der bliver sendt ind, men får mange henvendelser, så der kan være en vis svartid.

Nedenfor ser du redaktionen på Ledelse i Dag samt den tilknyttede Redaktionskomité. Redaktionskomitéen består af Ledernes erfarne ledelseseksperter, som bidrager med viden, sparring og bogomtaler til Ledelse i Dag og Magasinet Lederne.

Pia Funch Braskhøj, ledelse i dag, redaktion, lederne, dkledelse

Pia Funch Braskhøj
Ansvarshavende redaktør

Pia Funch Braskhøj er kommunikations- og marketingschef hos Lederne. Hun er uddannet cand.comm fra RUC i 2003 og har mere end 10 års erfaring med forretningsstrategisk kommunikation.

Jesper Dalgaard Pøhler, redaktør, ledelse i dag, lederne

Jesper Dalgaard Pøhler
Redaktør

Cand.comm. i Kommunikation og Filosofi og videnskabsteori fra Roskilde Universitet med en svaghed for eksistentielle vinkler på ledelse.
Jesper kan kontaktes på jpo@lederne.dk.

Vivi

Vivi Vodschou
Administrativ koordinator.

Læser korrektur på Ledelse i Dags artikler.

Helle D

Helle Damsgård
Medlem af Redaktionskomitéen

Chefkonsulent i Ledernes KompetenceCenter. Faglig ansvarlig for lederkurser og -uddannelser. Tidligere blandt andet leder af kommunikations og aktivitetscentret på Nationalmuseet, centerchef i Scion-DTU og kommunikations- og udviklingschef på Psykoterapeutisk Institut.

Christina Laugesen

Christina Laugesen
Medlem af Redaktionskomitéen

Uddannelsespolitisk chefkonsulent. Christina Laugesen arbejder med uddannelsesrådgivning og -politik i Ledernes afdeling for Politik og Presse. Hun har 10 års erfaring med analyser inden for uddannelsesfeltet og har blandt andet arbejdet med evaluering af lederuddannelse.