Mit Lederne

Ledelse i Dag - juni 2018

Pluralistisk ledelse – et bæredygtigt ledelsesparadigme

29. maj 2018

Vor levevis ændrer sig radikalt i disse år. En række globale udfordringer, herunder i forhold til klima, kombineret med den fjerde industrielle revolution vil transformere vores måde at arbejde, forbruge og investere på. Ændringerne vil påvirke ledelsesrummet, og derfor er der behov for ny ledelsestænkning: Pluralistisk ledelse.


Af Claus Strue Frederiksen og Vincent F. Hendricks
#Pluralistisk ledelse #Bæredygtighed #Den fjerde industrielle revolution

Pluralistisk ledelse, klima, fjerde industrielle revolution, bæredygtighed, verdensmål, Claus Strue Frederiksen, Vincent F Hendricks, Ledelse i Dag, dkledelse, ledelse

Om forfatterne

Vincent F. Hendricks, født 1970, er dr. phil., phd., professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet. Han har modtaget en række nationale og internationale priser for sin forskning, herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris og Roskilde Festivalens Eliteforskerpris. I årene 2005-2015 var han chefredaktør af Synthese, verdens største tidsskrift i filosofi. I 2016 udgav Vincent F. Hendricks Spræng boblen, i 2018 Fake news og nu Kæmp for kloden.

Claus Strue Frederiksen, født 1973, er mag.art. og ph.d. i filosofi og tilknyttet Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet. Claus har arbejdet som forsker, underviser, skribent og foredragsholder siden 2008 med særligt fokus på etik og virksomhedsfilosofi. Han har publiceret en lang række artikler i danske dagblade og magasiner samt bidraget til diverse bøger og internationale tidsskrifter, eksempelvis til Journal of Business Ethics og Springers store encyklopædi om CSR .

Læs denne måneds artikler

Vil du have mere indhold som dette?