Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Strategisk ledelse er sværere end nogensinde

Strategisk ledelse har aldrig været sværere, end det er i dag, men heller aldrig så nødvendigt. Det krydspres har fået dagens ledere til at træde strategisk vande frem for i strategisk karakter, netop når der er mest brug for det. Sådan lyder det fra førende strategiekspert Susan Lynch fra INSEAD, der for nylig gæstede København for at klæde kvindelige topledere på til de stadigt sværere strategiske valg.


Susan Lynch til journalist Annemette Schultz Jørgensen
#Strategisk ledelse #Diversitet #Topledelse

topleder, INSEAD, Susan Lynch, kvinder i ledelse, diversitet, AVT Business School, Above & Beyond, Danish Diversity Council, strategisk ledelse, ledelse opad, mellemleder, Annemette Schultz Jørgensen, Ledelse i Dag, dkledelse, ledelse

Susan Lynch

OM SUSAN LYNCH

Susan Lynch er professor i strategi på INSEAD syd for Paris, hvor hun underviser i strategiudvikling og implementering. Hendes primære forskningsområde ligger i spændingsfeltet mellem strategi, implementering og organisationsforandring.

Susan Lynch har tidligere været ansat som lektor i strategi på London Business School og før det som visiting assistant professor i strategi på Harvard Business School. Hun har i en årrække også været ansat som konsulent i McKinsey & Company.

Læs denne måneds artikler

Vil du have mere indhold som dette?