Hildebrandt: 40 år med ledelse

Han er en af landets mest citerede forskere og i ledelsesregi en levende legende. Allestedsnærværende Steen Hildebrandt har om nogen sat sit præg på den danske debat om ledere og ledelse, og nu kan professoren fra Handelshøjskolen i Århus fejre sit 40 års jubilæum

01. september 2008

I den anledning bringer Ledelseidag.dk eksklusivt for abonnenter jubilæumsskriftet ”Fra lokal optimering til globalt ansvar”, der er forfattet af hovedpersonen selv i forbindelse med en jubilæumsforelæsning 22. august. Det knap 40 sider lange skrift bærer underoverskriften ”Ledelsesudfordringer fra 1968 til 2048” og indeholder Hildebrandts overvejelser omkring alt fra taylorisme og tidlig industrialisering over kvindefrigørelse og ungdomsopgør til social ansvarlighed og bæredygtige virksomheder.

Ifølge en e-mail, Steen Hildebrandt har skrevet til chefredaktør Ulla Bechsgaard, vil skriftet muligvis udkomme i bogform, idet der er udtrykt stor interesse for dets overblik over ledelsesudfordringerne 40 år tilbage og frem i tiden. Indtil da kan abonnenter på Ledelseidag.dk åbne og udprinte nedenstående pdf-fil og læne sig tilbage med en læservenlig udgave af Hildebrandts refleksioner.

Læs jubilæumsskriftet her.