Mit Lederne

Magasinet Lederne efterår 2019

Lars Liebst, adm. direktør i Tivoli
Lars Liebst, adm. direktør i Tivoli

Tekst: Lea Pagh  Foto: Rune Lundø

DESIGNMUSEUM DANMARKS HAVE er i ordets forstand et åndehul, man kan forsvinde ind i, når man kommer gående ude fra Bredgade midt i København. Mange er slet ikke klar over, at der ligger et meget smukt sted, der blev bygget for mange år siden som Kgl. Frederiks Hospital, og som rummer en fred og en ro, der ellers er svær at finde i en stor by. Hvis jeg er i området, slår jeg turen forbi og sidder derinde i 5-10 minutter eller går et smut rundt i museets længer. Det er et fantastisk sted!

Jeg var med til at starte Grønnegårds Teatret (teater under åben himmel i Designmuseum Danmarks have, red.) i 1982 og har haft min gang derinde i haven i mange år. Jeg er fast besøgende, og mine børn har også arbejdet der, så for mig er det et helt særligt sted. Jeg har så mange minder derfra, lige fra adskillige teaterstykker med skuespil i særklasse og fantastiske koncerter til efter tæppefald, når vi pustede ud med en velskænket, kold fadøl.

LÆS OGSÅ: Henrik Bodskov - Mit åndehul

Min nære familie, mine børn og børnebørn kender også Grønnegårds Teatret rigtig godt, og vi har utallige gange siddet sammen på bænkene og set skuespil, og bagefter har vi kunne tale om Shakespeare, Molière og Holberg. Stedet er simpelthen smukke rammer om smukke oplevelser!

Og så er det på mange måder den røde tråd, der går igennem hele min familie.

Vil du styrke din karriere?

Bliv medlem af Danmarks eneste a-kasse og faglige organisation med fokus på ledelse og få en lang række fordele:

  • En professionel sparringspartner
  • Netværk og sparring for ledere
  • Attraktiv lønsikring – på op til 90% af din løn
  • 93% medlemstilfredshed

Ring og meld dig ind på 32833229

Eller bestil et opkald - vi ringer til dig hurtigst muligt.