Deltagere i Ledernes Digitale Tænketank

Omkring 20 toneangivende ledere, forskere og eksperter er samlet i Ledernes Digitale Tænketank for at dele de bedste erfaringer, indsigter og råd inden for digitalisering og ledelse. Her på siden kan du læse mere om alle deltagerne og deres baggrund for at være med i tænketanken.

Mød deltagerne i Ledernes Digitale Tænketank

Erik Korsvik Østergaard

C-level ledelsesrådgiver og executor, partner i Bloch&Østergaard og forfatter
 
Erik Korsvik Østergaard er mentor, taler, inspirator og motivator. Han er desuden regelmæssig gæsteforelæsninger på CBS og ITU. Fremtidens ledelse er et fokus for Erik, der er formand for Ledernes Digitale Tænketank.

Se Agendasættervideo med Erik Korsvik Østergaard

Ask Agger

Administrerende direktør hos Workz og forfatter
 

Ask Agger er ekspert i forandringsledelse, storytelling og innovation og fungerer som rådgiver for en bred kreds af landets største virksomheder og flere ministerier. Han er desuden en flittig gæsteforelæser, foredragsholder og forfatter.

Birgitte Alstrøm

Ledelsesrådgiver hos Lederne

Birgitte Alstrøm har 25 års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter. Hun arbejder som rådgiver for ledere, debattør om ledelse i medierne og holder foredrag om bl.a. agil ledelse og ledelse af digital transformation. Birgitte er co-creator på bogen ”Business Models for Teams”.

Frank E. Andersen

Kommunaldirektør hos Slagelse Kommune
 

Frank E. Andersen har over 40 års ledelseserfaring. Inden han blev leder i det offentlige, havde han en lang karriere i hæren. Hans arbejde i det offentlige har især været fokuseret på borgerinddragelse. Før Frank E. Andersen kom til Slagelse, var han direktør i Gentofte Kommune i 12 år.

Christian Bason

Administrerende direktør for Dansk Design Center og for Design Society
 

Christian Bason har skrevet artikler, blogs og bøger, og er ekstern lektor ved blandt andet Oxford Saïd School of Business, Copenhagen Business School og Aarhus Universitet. Fra 2007 til 2014 var han chef for den danske regerings innovationsteam Mindlab.

Britta Bjerregaard

First Vice President/Direktør Privat hos Danica Pension
 

Britta Bjerregaard er tidligere direktør i Gjensidige og Nykredit. Hun fik sit første lederjob som 31 årig. Britta er uddannet jurist og har en Executive MBA fra Henley Business School inden for Business administration, Management and Operations.

Opdateret: 29.07.2021