bæredygtig ledelse på ledelsens dag

Ledelsens Dag 2019

På Ledelsens Dag 2019 sætter vi fokus på bæredygtig ledelse og det paradigmeskifte som FN's verdensmål har sat i gang. Et skifte, der stiller nye krav til ledere og virksomheder, som skal navigere efter et nyt moralsk kompas for at klare sig i fremtiden.

Vi har inviteret en række inspirerende ledere til at fortælle om betydningen af de voksende krav til forretningsmoral, og hvad de konkret har gjort for at omstille sig til den nye virkelighed. Hvordan har tidens store fokus på respekt for klima, klode og mennesker smittet af på deres lederskab, og hvilke muligheder giver det at lede efter værdier med et bredere perspektiv end vækst?

Mød to af oplægsholderne

Niels Fibæk-Jensen
Bæredygtig pension
Niels Fibæk-Jensen, CEO & Co-Founder, Matter, som er et bæredygtigt alternativ til traditionelle pensionsordninger. MATTER har fokus på investeringer i selskaber med en bæredygtig dagsorden og har taget et aktivt valg om ikke at sætte penge i fossile brændstoffer, produktion af våben og tobak. 
Pia Sølvtoft
Kierkegaard og bæredygtig ledelse

Pia Søltoft er cand.theol. og ph.d. i teologi. Siden 2008 har hun gennem foredrag, workshops og Master-Classes hjulpet virksomheder og ledere med en konkret anvendelse af Søren Kierkegaards tanker med særlig fokus på etik i organisationer og det personlige lederskab.