Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Stem på Årets Leder 2018

Fem ledere udgør feltet, der i år dyster om Danmarks mest prestigefyldte lederpris, prisen som Årets Leder. Onsdag den 21. november afsløres det på konferencen Ledelsens Dag, hvem der har fået flest stemmer og dermed bliver den 17. modtager af lederprisen.

Årets vinder indtræder i et selskab, som blandt andre tæller Nils Smedegaard-Andersen, Jørgen Vig Knudstorp, Bodil Nyboe Andersen, Johan Bülow og sidste års vinder, CEO Niels Buus fra GomSpace, som er verdens førende producent af nanosatellitter.

Læs mere om kandidaterne og afgiv din stemme her på siden.


GN Store Nord leverer høreapparater og audiologisk udstyr til hele verden. Virksomheden har otte år i træk vokset mere end markedsvæksten. I spidsen for det verdensomspændende selskab står co-CEO Anders Hedegaard.

Læs mere om Anders Hedegaard

Lasse Rich Henningsen har som adm. direktør for Musikkens Hus i Aalborg skabt stigende vækst og øget kundetilfredshed. Sidste år blev den nordjyske kulturboss valgt som formand for Nordisk Konserthusråd, hvor han står i spidsen for at styrke samarbejdet om ambitiøse kunstprojekter i Norden.

Læs mere om Lasse Rich Henningsen

Efter tre år som direktør for Boston Consulting Group Denmark indtræder Mai-Britt Poulsen som Global Chief of Staff den 1. december. Dermed bliver hun en del af den globale topledelse i konsulenthuset, som udvikler ledertalenter og fremmer mangfoldighed og kvinder i ledelse.

Læs mere om Mai-Britt Poulsen

Netcompany ansætter en ny medarbejder hver eneste arbejdsdag og er den første danske virksomhed i 20 år til at runde 1.000 ansatte. Ved roret står André Rogaczewski, som i 2000 var med til at starte børskometen, der sidste år rundede 1,4 mia. i omsætning.

Læs mere om André Rogaczewski

Vilde Vulkaner er Danmarks største børnefestival, som Frank Villumsen har stået i spidsen for siden 2006. Under hans ledelse er Vilde Vulkaner med de mere end 1.500 frivillige blevet en selvfinansierende succes, der kunne melde udsolgt til 2019-festivalen efter blot et døgn.

Læs mere om Frank Villumsen

Vær med til kåringen af Årets Leder 2018