Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Mød kandidaterne

Stine Johansen

Det er ikke tilfældigt, at Stine Johansen er landet som kommunaldirektør i Helsingør Kommune: "Noget af det fineste man kan lave er at arbejde på at forbedre menneskers liv og rammevilkår", sagde hun da hun i 2014 tiltrådte som direktør i kommunen til Lokalavisen Nordsjælland.

Siden 2014 er Stine Johansen blevet kommunaldirektør og dermed øverste chef for omkring 5.000 medarbejdere i Helsingør.

Stine Johansen har både erfaring fra det private erhvervsliv, hvor hun blandt andet har arbejdet for IBM, og fra den offentlige sektor. I fire år (2009-2013) boede familien i Grønland, mens Stine Johansen var kommunikationsdirektør og siden fungerende kommunaldirektør i Sermersooq, der er Grønlands hovedstadskommune.

Herudover har Stine Johansen også kreative talenter og har i mange år både sunget og spillet klassisk musik, ligesom hun har en bachelor i musikvidenskab med i bagagen.

Så det er en alsidig profil, der i dag er kommunaldirektør i Helsingør. Og Stine Johansen har tidligere beskrevet sig selv som en ”fornuftsbaseret, men også intuitiv leder” i Lokalavisen Nordsjælland. Her lød det også:

- Det rationelle går hånd i hånd med en forståelse for menneskelige forhold. Selv om kommunal ledelse også handler om meget konkrete og praktisk opgaver, så skal man have hjertet med.

Blå bog

Stine JohansenStine Johansen, 41 år
Direktør, Helsingør Kommune

Tiltrådt i 2015.

Uddannelse
Bachelor i musikvidenskab
Cand. Mag. i Visuel Kultur
Master i Business Administration

Karriere
2014: Direktør/konstitueret kommunaldirektør Helsingør Kommune
2009-2013: Direktør/konstitueret kommunaldirektør i Sermersooq (Grønlands hovedstadskommune)
2007-2009: Client representative hos IBM Danmark
2003-2007: Direktør i Independent Wind Power