Følgeskab

Viborg, 29. oktober 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Midt-Nord og konferencier
  • Spirituel Intelligens – vær mere, gør mindre v/ Maiken Piil
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Få større følgeskab gennem indre styrke og kropssprog v/ Jesper Bergstrøm
  • Afrunding

Konferencier

Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver, Lederne

Michael har mere end 30 års erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere. I dag arbejder Michael som teamchef og ledelsesrådgiver, presse talsperson og oplægsholder om Ledelse og Ledere. Michael har med sin erfaring som ledelsesrådgiver særligt oparbejdet indsigt i betydningen af stærke relationer leder og medarbejder imellem.

Oplægsholderne

Maiken Piil

Ekspert i bevidst ledelse med fokus på spirituel intelligens og kompleksitet

Mennesker følger mennesker, som går forrest med både hjerte og visdom. Det er de ledere, som har udviklet deres spirituelle intelligens (SQ), vi naturligt har tillid til, og som vi husker. De leder indefra og ud, er autentiske, inspirerer og får det bedste frem i andre. Lederens niveau af SQ påvirker ikke blot evnen til at etablere følgeskab, men også evnen til at navigere i kompleksitet, skabe transformation, håndtere dilemmaer, skabe løsninger og resultater. Alle kan udvikle deres SQ og derigennem forløse eget og andres potentiale. Det kræver mod, men gevinsten er stor. Maiken giver indblik i de 21 kompetencer, spirituelt intelligente ledere favner. Hun vil ligeledes inkludere erfaringer fra SQ-ledere i danske og udenlandske virksomheder.

Jesper Bergstrøm

Ekspert i kropssprog og motivation, forfatter og medvært på DR

Jesper coacher dagligt ledere og holder bl.a. foredrag om kropssprog og hvordan man skaber tillid og gode relationer. I sit indlæg vil Jesper samle op på nogle af pointerne fra det første indlæg og med sin fantastiske energi, give dig konkrete værktøjer til, hvordan du bryder ud af din comfortzone, virker overbevisende og stærk udadtil og derigennem styrker dit følgeskab. Som en af landets mest garvede foredragsholdere inden for motivation og kropsprog vil Jesper sende dig ud af døren med fornyet ledelsesenergi, så du er klar til at udfordre dig selv og dine omgivelser. 

Andre konferencer

Aarhus, Lederne, Konferencetour

Vinderteamets DNA, Aarhus, 16. september

Se mere her
Herning, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Herning, 28. oktober

Se mere her