Følgeskab

Sønderborg, 1. oktober 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Sønderjylland og konferencier
  • Hjernesmart ledelse v/ Anette Prehn
  • Jagten på den perfekte præstation – som leder v/ Peter Bredsdorff-Larsen
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Den menneskelige faktor v/ Hardeep Dhanjal
  • Afrunding

Konferencier

Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver, Lederne

Michael har mere end 30 års erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere. I dag arbejder Michael som teamchef og ledelsesrådgiver, presse talsperson og oplægsholder om Ledelse og Ledere. Michael har med sin erfaring som ledelsesrådgiver særligt oparbejdet indsigt i betydningen af stærke relationer leder og medarbejder imellem.

Oplægsholderne

Anette Prehn

Hjerneformidler, sociolog og bestsellerforfatter

Anette er specialiseret i, hvordan mennesker styrker deres praktiske evne til at håndtere forskelligartede og svære situationer. I sit indlæg tager hun afsæt i hendes bog ”Hjernesmart ledelse” og kommer ind på, hvordan du som leder kan mestre hjernens spilleregler. Mange ledere gør ubevidst hjernen til en modspiller, hvilket begrænser deres evne til at etablere følgeskab. Forstår du i stedet hjernens præmisser, og hvordan du arbejder med dem, kan det give dig mere energi og gennemslagskraft som leder og dermed styrke din evne til at etablere et naturligt følgeskab fra dine medarbejdere.

Peter Bredsdorff-Larsen

Master i organisatorisk coaching og håndboldlandstræner

Lederen er afgørende for udvikling af en vinderkultur, hvor medarbejderne engagerer sig og tager ansvar for toppræstationer i hverdagen. Ved at involvere medarbejderne og teamet i at have fokus på alle komponenter, der bidrager til gode resultater, træner lederen organisationen i at udvikle en følgeskabskultur, der vinder over konkurrenterne. Og som samtidig udvikler et attraktivt arbejdsmiljø. Med baggrund i mange succesfulde år som træner for både lands- og klubhold og med de foreløbige resultater fra et forskningsprojekt i udvikling af vinderkultur, serverer Peter et humørfyldt og inspirerende oplæg, der stiller skarpt på ledelsesmæssige tilgange og værktøjer, der bidrager til, at medarbejderne og teamet bliver en langtidsholdbar succes.

Hardeep Dhanjal

Topinspirator, motivator og musiker

For at skabe succes som menneske og leder er du nødt til at ville det helhjertet! Der skal være et stærkt ønske om at opnå succes, uanset om det gælder dine medarbejdere eller dig selv som leder. God løn motiverer ikke alene dine medarbejdere til at slå konkurrenterne. Der skal være et indgående ønske om at være de bedste og en forståelse for, at den enkelte er afgørende for en samlet succes. Det er dit job som leder at skabe den følelse og dermed få det nødvendige følgeskab. Hardeep tager afsæt i disse vigtige pointer om følgeskab, motivation og ledelse og leverer en tilmed medrivende inspirationssnak, der vil sende dig opløftet ud af salen.

Andre konferencer

Fredericia, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Fredericia, 20. oktober

Se mere her
Esbjerg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Esbjerg, 3. november

Se mere her