Fremtidens arbejdsplads

Slagelse, 11. november 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Vestsjælland og konferencier
  • Fremtidens arbejdsmarked er high tech og touch  v/ Louise Fredbo-Nielsen
  • Mening, Millennials og fremtidens arbejdsplads v/ Varan Pathmanathan
  • Pause og networking med sandwich
  • Leder, hvad skal du lave, når robotterne laver det hele? v/ Jonas Bladt Hansen
  • MeWe & heartcore leadership – about future leadership and the good
    (work)life v/ Tania Ellis
  • Afrunding

Konferencier

Birgitte Alstrøm

Ledelsesrådgiver, Lederne

Birgitte har 25 års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter. I dag arbejder hun som ledelsesrådgiver, debattør og foredragsholder om ledelse og ledere. Birgitte har med sin ærlige og pragmatiske tilgang særligt fokus på, hvordan den digitale udvikling og tidens tendenser ændrer kravene til ledelse og ledere. Derudover er Birgitte gæsteforelæser på Københavns Universitet og med i Ledernes Digitale Tænketank.

Oplægsholderne

Louise Fredbo-Nielsen

Innovationsnørd, underviser og fremtidsforsker

For at forstå fremtiden er det ikke nok kun at fokusere på teknologiens indflydelse på samfundet. For på trods af store forandringer, vil mennesker forblive centrale for fremtiden og på fremtidens arbejdsmarked. Det handler om at forstå, hvad vi som ledere skal kunne i fremtiden, hvordan vi gør os som organisationer, og hvilke trends vi skal holde øje med. Netop dette giver Louise dig en masse relevante bud på i sit indlæg.

Varan Pathmanathan

Millennial, entrepreneur, forandringsagent og debattør

Varan tager udgangspunkt i sin egen karriere som millennial i erhvervslivet. På konferencen fortæller han om sin rejse, og hvordan han fandt et job, som gav mening for ham med udgangspunkt i FN's 17 Verdensmål. Som leder kan du bruge denne viden til at blive klogere på, hvordan den unge generation tænker og føler. På den måde får du inspiration til, hvordan de gerne vil ledes, og hvordan du taler til deres formålsdrevne DNA.

Jonas Bladt Hansen

Selvstændig ledelsesrådgiver og ekspert i forandrings- og ledelseskommunikation

Den digitale udvikling har for alvor fået fart på og det stiller nye og store krav til både ledere og medarbejdere. Ikke mindst skal du som leder skabe rammerne for, at dine medarbejdere trives og præsterer under disse nye forhold. I indlægget får du konkrete input til, hvad den digitale omstilling stiller af krav til dig som leder. Du får også værktøjer og input til, hvordan du skaber de rette rammer for dine medarbejdere.

Tania Ellis

Prisbelønnet forfatter, specialrådgiver og CSR-ekspert

På fremtidens arbejdsplads går bæredygtighed og profit hånd i hånd. Vindervirksomhederne er dem, der formår at koble medarbejdernes mening og talent sammen med virksomhedens mission og samfundsengagement.  I dette indlæg vil én af Skandinaviens førende CSR-eksperter give dig inspirerende eksempler og gode råd til, hvordan du med din forretningsstrategi imødekommer FN’s Verdensmål, og hvordan du kan engagere dine medarbejdere og involvere dem i dette arbejde. Dette indlæg vil være til gavn for både samfundet og bundlinjen i din virksomhed. 

Andre konferencer

Greve, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Greve, 4. november

Se mere her
Næstved, Lederne, Konferencetour

Bæredygtig ledelse, Næstved, 20. oktober

Se mere her