Vinderteamets DNA

Randers, 27. april 2020

Se dagens program

  • Registrering med brunch og morgenjazz
  • Velkomst v/ Lederne Kronjylland og konferencier, Abdel Aziz Mahmoud
  • Alt at vinde: i en mangfoldig og inkluderende organisation v/ Marianne Egelund Siig
  • Ledelse, diversitet og inklusion i ISS v/ Lotte Hjortlund Andersen
  • Kort pause med lette forfriskninger
  • Inkluderende ledelse: øg effektiviteten med mangfoldighed v/ Kasper Jelsbech Knudsen
  • Afrunding

Konferencier

Abdel Aziz Mahmoud

Journalist, forfatter, radio- og tv-vært

Abdel ved, om nogen, hvordan man tilgår svære og udfordrende emner. Personligt har han blandt andet skulle balancere mellem sine kulturelle rødder i Mellemøsten og de danske omgivelser, han er vokset op i. Fagligt har han, blandt andet qua sine opgaver som journalist hos DR og TV2, skulle kunne undersøge og håndtere komplekse felter præget af fordomme og ekstreme uenigheder. Abdel vil dykke undersøgende ned i feltet og få en god og givende dialog med indlægsholderne og konferencedeltagerne.

Oplægsholderne

Marianne Egelund Siig

Strategic Leadership & Diversity Consultant

Marianne har 20 års ledelseserfaring, bl.a. som direktør for et nordisk konsulentfirma og leder i Nordea med bl.a. ansvaret for Diversity and Inclusion. Hun har i flere år blogget for Berlingske Business og Point of View International om ledelse og diversitet. Ifølge Marianne har du alt at vinde i en ligestillet, mangfoldig og inkluderende organisation. Talentmassen bliver mere end dobbelt så stor, kreativitet og innovation øges og personaleomsætningen falder – dit employer brand stiger i værdi og der tages bedre beslutninger og skabes bedre resultater. I indlægget vil du lære mere om, hvorfor diversitet og inklusion er det smarte og rigtige at gøre. Og du vil, som leder, blive bevidst om barriererne og få konkrete løsninger og værktøjer med hjem.

Lotte Hjortlund

Director, ISS Facility Services A/S

Lotte har ud over sit ansvar for HR hos ISS Danmarks 7.500 mennesker også en global rolle som Lead of Diversity & Inclusion for virksomhedens 450.000 medarbejdere. Lotte vil fortælle om sin erfaring i arbejdet med ledelse og diversitet i både Dansk Industri og ISS. Hun har stået i spidsen for at udvikle evidens i ISS for diversitetens indvirkning ud fra en forretningsvinkel, så ISS har kunne se den økonomiske gevinst, og i hele dette store arbejde har en forsker fra CBS lavet en ErhvervsPostdoc om emnet. Lotte er i 2016 og i 2018 blevet kåret til én af verdens mest indflydelsesrige CSR-chefer. 

Kasper Jelsbech Knudsen

Chief Consultant og ph.d. i Antropologi Neurovidenskab, LIVING INSTITUTE

Få de bedste talenter til at vælge din organisation og dig som leder – og vær sikker på, at de bliver. Kasper giver værktøjer til, hvordan du som inkluderende leder skaber en rummelig kultur, hvor alle ønsker at arbejde og bidrager med det bedste, de kan. Organisationer med en høj grad af diversitet øger kreativiteten, innovationen og bundlinjen og klarer sig bedre end deres konkurrenter, fordi de formår at tiltrække alle talenter, uanset hvordan de ser ud. Indlægget handler om, hvordan organisationer i Danmark og i udlandet har arbejdet, når det kommer til at få kønsbalance i topledelser, træne ledere i inkluderende ledelse samt at reducere ubevidste bias i rekrutteringsprocesser, talent management og medarbejderudvikling generelt.

Andre konferencer

Viborg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Viborg,  d. 31. marts

Se mere her
Aarhus, Lederne, Konferencetour

Vinderteamets DNA , Aarhus, 1. april

Se mere her