Bæredygtig ledelse

Odense, 24. november 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Fyn og konferencier, Line Baun Danielsen
  • Lad os give hjernen bedre arbejdsbetingelser v/ Vibeke Lunding-Gregersen
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Livsvigtig ledelse i en digital verden v/ Imran Rashid og Christian Ørsted
  • Afrunding

Konferencier

Line Baun Danielsen

Journalist, tv-vært og blogger

Line er kendt som journalist og TV-vært hos bl.a. TV2 Nyhederne, Go’ morgen Danmark og TV2 Lorry. Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet. Efter selv at have oplevet stress, som et resultat af en hektisk hverdag, kender hun til de stejle trin og den seje kamp, man bør opdage og undgå i tide. Bæredygtig ledelse ligger derfor inden for Lines referenceramme, og hun har et erfarent blik på temaet. 

Oplægsholderne

Vibeke Lunding-Gregersen

Autoriserede psykolog & arbejdsmiljørådgiver og direktør i Mindwork

Vibeke præsenterer dig for årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen og giver indblik i vigtigheden af at bruge viden om menneskehjernen og menneskets natur i ledelse og lederudvikling. Ifølge Vibeke går vejen til mental bæredygtig ledelse gennem menneskets særlige evne til compassion, og hun giver i indlægget sit kvalificerede bud på en langtidsholdbar tilgang til ledelse samt praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser.

Imran Rashid og Christian Ørsted

Hhv. speciallæge i almen medicin, forfatter og ekspert i digital sundhed & ledelsesrådgiver og forfatter til "Livsfarlig ledelse"

Imran og Christian er gået sammen i et unikt samarbejde, for at give os indsigt i den nødvendige teori, som man som leder skal kende til, for at kunne udføre livsvigtig ledelse i en digital verden. I deres indlæg sætter Imran og Christian nogle af de mest udbredte myter om dygtig ledelse under lup og diskuterer nogle af de dilemmaer, som du som leder kan finde dig selv i, i en digital verden. Meget tyder nemlig på, at der eksisterer en lang række myter, som står i vejen for, at vi lykkes med at skabe bæredygtige virksomheder.

Andre konferencer

Slagelse, Lederne, Konferencetour

Fremtidens arbejdsplads, Slagelse, 11. november

Se mere her
Fredericia, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Fredericia, 20. oktober

Se mere her