Bæredygtig ledelse

Næstved, 20. oktober 2020

Nyt vedr. Ledernes Konference Tour
Vi følger fortsat COVID-19 situationen nøje, og retter os efter myndighedernes anbefalinger. Dette betyder, at du på nuværende tidspunkt ikke kan tilmelde dig konferencen. Lige så snart vi kender retningslinjerne for forsamlinger, åbner vi for tilmeldingen i overensstemmelse hermed.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Storstrømmen og konferencier, Line Baun Danielsen
  • Hvad er god og bæredygtig ledelse i det 21. århundrede? v/ Gitte Korfitsen Dybkjær
  • Lad os give hjernen bedre arbejdsbetingelser v/ Vibeke Lunding-Gregersen og
    Henrik Tingleff
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Livsvigtig ledelse i en digital verden v/ Imran Rashid og Christian Ørsted
  • Afrunding

konferencier

Line Baun Danielsen

Journalist, tv-vært og blogger

Line er kendt som journalist og TV-vært hos bl.a. TV2 Nyhederne, Go’ morgen Danmark og TV2 Lorry. Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet. Efter selv at have oplevet stress, som et resultat af en hektisk hverdag, kender hun til de stejle trin og den seje kamp, man bør opdage og undgå i tide. Bæredygtig ledelse ligger derfor inden for Lines referenceramme, og hun har et erfarent blik på temaet. 

Oplægsholderne

Gitte Korfitsen Dybkjær

Forfatter og ekspert i mental træning i Potential Project

Bæredygtig ledelse handler både om at kunne lede sig selv, medarbejderne og virksomheden med nærvær, effektivitet og engagement. Ud fra forskningsbaseret viden viser Gitte, at et ændret tankesæt og simple praktiske teknikker kan styrke dit lederskab, så du får et mentalt overskud til at skabe en bæredygtig og langtidsholdbar balance og resultater. I dette indlæg får du konkrete teknikker til at træne dit sind til at være mere til stede, fokuseret og opmærksom i dit lederskab og liv. 

Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff

Autoriserede psykologer og partnere i Mindwork

Henrik og Vibeke præsenterer dig for årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen. Ifølge dem går vejen til bæredygtig ledelse gennem menneskets særlige evne til compassion. I deres fælles indlæg giver de deres kvalificerede bud på en langtidsholdbar tilgang til ledelse samt praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser.

Imran Rashid og Christian Ørsted

Hhv. speciallæge i almen medicin, forfatter og ekspert i digital sundhed & ledelsesrådgiver og forfatter til ”Livsfarlig ledelse”

Christian og Imran er gået sammen i et unikt samarbejde, for at give os indsigt i den nødvendige teori, som man som leder skal kende til, for at kunne udføre livsvigtig ledelse i en digital verden. I deres indlæg sætter Christian og Imran nogle af de mest udbredte myter om ledelse af et bæredygtigt arbejdsliv under lup og diskuterer nogle af de dilemmaer, som du som leder kan finde dig selv i, i en digital verden. Meget tyder nemlig på, at der eksisterer en lang række myter, som står i vejen for, at vi lykkes med at skabe bæredygtige virksomheder.

Andre konferencer

Slagelse, Lederne, Konferencetour

Fremtidens arbejdsplads, Slagelse, 11. november

Se mere her
Greve, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Greve, 4. november

Se mere her