Bæredygtig ledelse

Holstebro, 5. november 2019

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne MidtVest og facilitator v/ Line Baun Danielsen
  • Hvad er god og bæredygtig ledelse i det 21. århundrede? v/ Lone Belling
  • Lad os give hjernen bedre arbejdsbetingelser v/ Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Livsvigtig ledelse i en digital verden v/ Imran Rashid og Christian Ørsted
  • Afrunding

Oplægsholderne

Lone Belling

Forfatter og ekspert i mental træning i Potential Project

Bæredygtig ledelse handler både om at kunne lede sig selv, medarbejderne og virksomheden med nærvær, effektivitet og engagement. Ud fra forskningsbaseret viden viser Lone, at et ændret tankesæt og simple praktiske teknikker kan styrke dit lederskab, så du får et mentalt overskud til at skabe en bæredygtig og langtidsholdbar balance og resultater. I dette indlæg får du konkrete teknikker til at træne dit sind til at være mere til stede, fokuseret og opmærksom i dit lederskab og liv.

Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff

Autoriserede psykologer og partnere i Mindwork

Vibeke og Henrik præsenterer dig for årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen. Og ifølge dem går vejen til bæredygtig ledelse gennem menneskets særlige evne til compassion. I deres fælles indlæg giver de deres kvalificerede bud på en langtidsholdbar tilgang til ledelse samt praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser.

Imran Rashid og Christian Ørsted

Hhv. speciallæge i almen medicin, forfatter og ekspert i digital sundhed & ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse.

Imran og Christian er gået sammen i et unikt samarbejde, for at give os indsigt i den nødvendige teori, som man som leder skal kende til, for at kunne udføre livsvigtig ledelse i en digital verden. I deres indlæg sætter Imran og Christian nogle af de mest udbredte myter om dygtig ledelse under lup og diskuterer nogle af de dilemmaer, som du som leder kan finde dig selv i, i en digital verden. Meget tyder nemlig på, at der eksisterer en lang række myter, som står i vejen for, at vi lykkes med at skabe bæredygtige virksomheder.

Andre konferencer

Ledernes Konference Tour Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse, Grenaa, 30. september

Se mere her
Ledernes Konference Tour Fremtidens ledelse

Fremtidens arbejdsplads, Aarhus, 7. oktober

Se mere her