Følgeskab

Herning, 28. oktober 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne MidtVest og konferencier
  • Leder, byg små vaner og opnå store resultater v/ Henrik Dresbøll
  • Følg mig v/ Kim Kristensen
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Bøj fisken mens den er frisk – og opnå ægte følgeskab v/ Torben Wiese
  • Afrunding

Konferencier

Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver, Lederne

Michael har mere end 30 års erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere. I dag arbejder Michael som teamchef og ledelsesrådgiver, presse talsperson og oplægsholder om Ledelse og Ledere. Michael har med sin erfaring som ledelsesrådgiver særligt oparbejdet indsigt i betydningen af stærke relationer leder og medarbejder imellem.

Oplægsholderne

Henrik Dresbøll

Leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse, giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og se efter mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!

Kim Kristensen

Dansk officer, ceremonimester for kongehuset og forfatter

Kim har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer har han flere gange ført danske soldater i krig, hvor beslutninger i bogstavelig forstand er et spørgsmål om liv eller død. Han har senere brugt sine erfaringer med ledelse i erhvervslivet, diplomatiet og kongehuset, hvor han i dag fungerer som ceremonimester. Som leder må du – især i vanskelige tider – have mod til at stille dig i forreste linje, udpege en retning og sige: Følg mig! Du skal gå forrest. Det skaber tillid og troværdighed blandt medarbejderne. Med baggrund i egne erfaringer giver Kim en række effektive redskaber til at skabe en unik strategi med konstant fokus på retning og high performance samt viljen til at sætte drømmeholdet.

Torben Wiese

Ledelsesrådgiver, radio- og tv-vært og bestsellerforfatter

Torben Wieses bestsellerbog ”Bøj fisken mens den er frisk” vil danne grundlaget for dette indlæg. Her vil han bl.a. skitsere, hvordan du udvider dit mentale overskud i nu’et, hvilke ledelsesmæssige vaner der skaber en motiverende retning for dine medarbejdere, hvilke tre grupper af vaner der påvirker din evne til at skabe følgeskab, og hvordan du bryder vanen og kommunikerer, så andre følger dig. Glæd dig til et provokerende, tankevækkende og stærkt motiverende indlæg.  

Andre konferencer

Aarhus, Lederne, Konferencetour

Vinderteamets DNA, Aarhus, 16. september

Se mere her
Viborg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Viborg, 29. oktober

Se mere her