Følgeskab

Herning, 28. april 2020

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne MidtVest og konferencier
  • Leder, byg små vaner og opnå store resultater v/ Henrik Dresbøll
  • Følg mig v/ Kim Kristensen
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Bøj fisken mens den er frisk – og opnå ægte følgeskab v/ Torben Wiese
  • Afrunding

Konferencier

Birgitte Alstrøm

Ledelsesrådgiver, Lederne

Birgitte har 25 års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter. I dag arbejder hun som ledelsesrådgiver, debattør og foredragsholder om ledelse og ledere. Birgitte har med sin ærlige og pragmatiske tilgang særligt fokus på, hvordan den digitale udvikling og tidens tendenser ændrer kravene til ledelse og ledere. Derudover er Birgitte gæsteforelæser på Københavns Universitet og med i Ledernes Digitale Tænketank.

Oplægsholderne

Henrik Dresbøll

Leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse, giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og se efter mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!

Kim Kristensen

Dansk officer, ceremonimester for kongehuset og forfatter

Kim har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer har han flere gange ført danske soldater i krig, hvor beslutninger i bogstavelig forstand er et spørgsmål om liv eller død. Han har senere brugt sine erfaringer med ledelse i erhvervslivet, diplomatiet og kongehuset, hvor han i dag fungerer som ceremonimester. Som leder må du – især i vanskelige tider – have mod til at stille dig i forreste linje, udpege en retning og sige: Følg mig! Du skal gå forrest. Det skaber tillid og troværdighed blandt medarbejderne. Med baggrund i egne erfaringer giver Kim en række effektive redskaber til at skabe en unik strategi med konstant fokus på retning og high performance samt viljen til at sætte drømmeholdet.

Torben Wiese

Ledelsesrådgiver, radio- og tv-vært og bestsellerforfatter

Torben Wieses bestsellerbog ”Bøj fisken mens den er frisk” vil danne grundlaget for dette indlæg. Her vil han bl.a. skitsere, hvordan du udvider dit mentale overskud i nu’et, hvilke ledelsesmæssige vaner der skaber en motiverende retning for dine medarbejdere, hvilke tre grupper af vaner der påvirker din evne til at skabe følgeskab, og hvordan du bryder vanen og kommunikerer, så andre følger dig. Glæd dig til et provokerende, tankevækkende og stærkt motiverende indlæg.  

Andre konferencer

Viborg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Viborg,  d. 31. marts

Se mere her
Aarhus, Lederne, Konferencetour

Vinderteamets DNA , Aarhus, 1. april

Se mere her