Vinderteamets DNA

Glostrup, 26. november 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.
Tilmeld dig her

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne København Vest og konferencier
  • Bliv divers eller dø v/ Jette Miller 
  • En bæredygtig CSR people agenda v/ Jens Romundstad 
  • Pause og networking med lette forfriskninger
  • Gentænk diversitet – skab værdi og high performance igennem inklusion
    v/ Ahmet Günes
  • Afrunding

Konferencier

Line Baun Danielsen

Journalist, tv-vært og blogger

Line er kendt som journalist og TV-vært hos bl.a. TV2 Nyhederne, Go’ morgen Danmark og TV2 Lorry. Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet. Line er meget aktiv i diversitetsdebatten og fokuserer blandt andet på ligestilling inden for køn og kæmper mod aldersdiskrimination på arbejdspladsen. Som altid vil Line skabe en god dialog med og mellem indlægsholderne og deltagerne.

Oplægsholderne

Jette Miller

Adm. direktør, De Frie Energiselskaber og diversitetsforkæmper

Forestil dig et ledelsesteammøde. Alle er ens; samme baggrund, kompetencer, alder og erfaring. Ledelsesteamet skal levere en løsning til en af virksomhedens udfordringer. Kommer teamet 360 grader omkring problemstillingen? Sandsynligvis ikke. Virksomheden skal aktivt arbejde for at sætte det hold, der sikrer den bredest mulige spændvidde, når kvalificerede løsninger udtænkes. Jette giver dig et indlæg med eksempler fra virkeligheden, hvor fordele og ulemper sættes på spidsen.

Jens Romundstad

HR-Direktør Coop Danmark og modtager af CSR People Ærespris

En kulørt fortid som TV-personligheden Biker Jens, står i stærk kontrast til Jens’ virke i dag som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen. Som modtager af CSR People Ærespris er Jens måske Danmarks skarpeste til at få bl.a. handicappede og socialt udsatte til at blive en succes på arbejdsmarkedet. Men hvordan lykkes man med at skabe solstrålehistorier gennem CSR i en benhård forretningsverden? Få konkrete værktøjer til, hvordan netop din virksomhed og du, som leder, kan skabe yderligere resultater til gavn for bundlinje, mennesker og samfund.

Ahmet Günes

Stifter af LEAD THE TALENT, specialist inden for talentudvikling, diversitet og innovation

Blot 20% af professionelle, der arbejder med diversitet og inklusion mener, at deres indsatser har en tilfredsstillende effekt og resultaterne viser det samme. Dét kalder på en ny tilgang, for som virksomheder kan vi rekruttere os til mere diversitet, men hvis vi ikke ved, hvordan vi gør forskellighederne til en del af virksomhedens processer og teamarbejde, har det en kontraproduktiv effekt på evnen til at performe, vækste og innovere. Ahmet stiller sig kritisk over for diversitet på arbejdspladsen og vil i sit indlæg kortlægge, hvilket initiativer, der fungerer og hvilke tiltag, der er direkte skadelige for forretningen, men giver også viden og fif til, hvordan du kan få det til at fungere blandt præcis dine medarbejdere.

Andre konferencer

Hillerød, Lederne, Konferencetour

Bæredygtig ledelse, Hillerød, 10. november

Se mere her
Greve, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Greve, 4. november

Se mere her