Fremtidens arbejdsplads

Fredericia, 31. oktober 2019

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Sydøstjylland og facilitator
  • Fremtidens arbejdsmarked er high tech og touch  v/ Louise Fredbo-Nielsen
  • Mening, Millennials og fremtidens arbejdsplads v/ Varan Pathmanathan
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Leder, hvad skal du lave, når robotterne laver det hele? v/ Jonas Bladt Hansen
  • En købsordre fra fremtiden v/ Claus Stig Pedersen
  • Afrunding

Oplægsholderne

Louise Fredbo-Nielsen

Innovationsnørd, underviser og fremtidsforsker

For at forstå fremtiden er det ikke nok, kun at fokusere på teknologiens indflydelse på samfundet. For på trods af store forandringer, vil mennesker forblive centrale for fremtiden og på fremtidens arbejdsmarked. Det handler om at forstå, hvad vi som ledere skal kunne i fremtiden, hvordan vi gør os som organisationer, og hvilke trends vi skal holde øje med. Netop dette giver Louise dig en masse relevante bud på i sit indlæg.

Varan Pathmanathan

Millennial, entrepreneur, forandringsagent og debattør

Varan tager udgangspunkt i sin egen karriere som millennial i erhvervslivet. På konferencen fortæller han om sin rejse, og hvordan han fandt et job, som gav mening for ham med udgangspunkt i FN's 17 Verdensmål. Som leder kan du bruge denne viden til at blive klogere på, hvordan den unge generation tænker og føler. På den måde får du inspiration til, hvordan de gerne vil ledes, og hvordan du taler til deres formålsdrevne DNA.

Jonas Bladt Hansen

Selvstændig ledelsesrådgiver og ekspert i forandrings- og ledelseskommunikation

Den digitale udvikling har for alvor fået fart på og det stiller nye og store krav til både ledere og medarbejdere. Ikke mindst skal du som leder skabe rammerne for, at dine medarbejdere trives og præsterer under disse nye forhold. I indlægget får du konkrete input til, hvad den digitale omstilling stiller af krav til dig som leder. Du får også værktøjer og input til, hvordan du skaber de rette rammer for dine medarbejdere.

Claus Stig Pedersen

Head of Global Sustainability & Public Affairs, EMEA at Novozymes

Claus har i mere end 25 år arbejdet med bæredygtighed og business, og siden 2015 har han haft særligt fokus på FN’s Verdensmål. Claus fortæller i sit indlæg om baggrunden for verdensmålene og om, hvorfor de har strategisk relevans for alle typer af virksomheder og organisationer. Gennem cases viser han, hvordan verdensmålene er blevet grebet an i strategi, innovation og forretningsudvikling i Novozymes.

Andre konferencer

Ledernes Konference Tour Fremtidens ledelse

Fremtidens arbejdsplads, Aarhus, 7. oktober

Se mere her
Ledernes Konference Tour Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse, Esbjerg, 26. november

Se mere her