Fremtidens arbejdsplads

Aarhus, 7. oktober 2019

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Østjylland og facilitator
  • Når medarbejderen, teknologien og omverden stiller nye krav til lederen v/ Carsten Beck
  • Mening, Millennials og fremtidens arbejdsplads v/ Varan Pathmanathan
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Ledelsesrollen i en digital omstillingsproces v/ Morten Hartmann
  • En købsordre fra fremtiden v/ Claus Stig Pedersen
  • Afrunding

Oplægsholderne

Carsten Beck

Fremtidsforsker på Instituttet for Fremtidsforskning

Som fremtidsforsker beskæftiger Carsten sig særligt med de mega trends, der kommer til at forme vores fremtid som både mennesker og ledere. I sit indlæg kommer han ind på, hvordan fremtidens vindervirksomheder bliver de virksomheder, som formår at kombinere det korte og det lange perspektiv i deres planlægning. Som leder og virksomhed drejer det sig populært sagt om på samme tid at optimere og eksekvere i det daglige og samtidig have øjet og strategien rettet mod en foranderlig fremtid.

Varan Pathmanathan

Millennial, entrepreneur, forandringsagent og debattør

Varan tager udgangspunkt i sin egen karriere som millennial i erhvervslivet. På konferencen fortæller han om sin rejse, og hvordan han fandt et job, som gav mening for ham med udgangspunkt i FN's 17 Verdensmål. Som leder kan du bruge denne viden til at blive klogere på, hvordan den unge generation tænker og føler. På den måde får du inspiration til, hvordan de gerne vil ledes, og hvordan du taler til deres formålsdrevne DNA.

Morten Hartmann

Senior Manager i EY

Morten har bred erfaring med at forberede, drive og implementere digital omstilling. Særligt har han arbejdet med ledelsesroller og betydningen af forandring af disse i forbindelse med større digitale omstillinger i virksomheder. Stort fokus på struktur for digital udvikling sikre klare rammer og ledelsesforankring, og i dette casebaserede indlæg vil Morten give indsigt i, hvordan man kan skabe gode rammer for digitaliseringen og for at omsætte strategi til praksis. 

Claus Stig Pedersen

Head of Global Sustainability & Public Affairs, EMEA at Novozymes

Claus har i mere end 25 år arbejdet med bæredygtighed og business, og siden 2015 har han haft særligt fokus på FN’s Verdensmål. Claus fortæller i sit indlæg om baggrunden for verdensmålene og om, hvorfor de har strategisk relevans for alle typer af virksomheder og organisationer. Gennem cases viser han, hvordan verdensmålene er blevet grebet an i strategi, innovation og forretningsudvikling i Novozymes.

Andre konferencer

Ledernes Konference Tour Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse, Grenaa, 30. september

Se mere her
Ledernes Konference Tour, Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads, Fredericia, 31. oktober

Se mere her