Vinderteamets DNA

Aarhus, 16. september 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Østjylland og konferencier, Abdel Aziz Mahmoud
  • Bliv divers eller dø v/ Jette Miller
  • Gode lederes skjulte bias v/ Christina Lundsgaard Ottsen
  • Pause og networking med let forfriskning
  • En bæredygtig CSR people agenda v/ Jens Romundstad
  • Leder, følg de nye spilleregler  v/ Kirsten Stendevad
  • Afrunding

Konferencier

Abdel Aziz Mahmoud

Journalist, forfatter, radio- og tv-vært

Abdel ved, om nogen, hvordan man tilgår svære og udfordrende emner. Personligt har han blandt andet skulle balancere mellem sine kulturelle rødder i Mellemøsten og de danske omgivelser, han er vokset op i. Fagligt har han, blandt andet qua sine opgaver som journalist hos DR og TV2, skulle kunne undersøge og håndtere komplekse felter præget af fordomme og ekstreme uenigheder. Abdel vil dykke undersøgende ned i feltet og få en god og givende dialog med indlægsholderne og konferencedeltagerne.

Oplægsholderne

Jette Miller

Adm. direktør, De Frie Energiselskaber, og diversitetsforkæmper

Forestil dig et ledelsesteammøde. Alle er ens; samme baggrund, kompetencer, alder og erfaring. Ledelsesteamet skal levere en løsning til et af virksomhedens udfordringer. Kommer teamet 360 grader omkring problemstillingen? Sandsynligvis ikke. Virksomheden skal aktivt arbejde for at sætte det hold, der sikrer den bredest mulige spændvidde, når kvalificerede løsninger udtænkes. Jette giver dig et indlæg med eksempler fra virkeligheden, hvor fordele og ulemper sættes på spidsen.

Kirsten Stendevad

Ledelses- og diversitetsekspert, forfatter og underviser

Lær at forstå kvinder og andre minoriteter i ledelse  de er kanariefuglene i den moderne virksomheds kulmine, der kan hjælpe med at opdatere virksomheden til den nye tids spilleregler og dermed fremtidssikre organisationen. Indlægget handler blandt andet om, hvorfor de metoder, man typisk anvender for at få flere kvinder i ledelse, ikke virker, og hvad man kan gøre i stedet, som gavner alle køn.

Jens Romundstad

HR-direktør Coop Danmark og modtager af CSR People Ærespris

En kulørt fortid som TV-personligheden Biker Jens, står i stærk kontrast til Jens’ virke i dag som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen. Som modtager af CSR People Ærespris er Jens måske Danmarks skarpeste til at få bl.a. handicappede og socialt udsatte til at blive en succes på arbejdsmarkedet. Men hvordan lykkes man med at skabe solstrålehistorier gennem CSR i en benhård forretningsverden? Få konkrete værktøjer til, hvordan netop din virksomhed og du, som leder, kan skabe yderligere resultater til gavn for bundlinje, mennesker og samfund.

Christina Lundsgaard Ottsen

Ph.D. i diversitet og rådgiver i inkluderende ledelse

Diversitet er i stigende grad et konkurrenceparameter i virksomheder, og kønsdiversitet i topledelsen understøtter bedre beslutninger. Vi ønsker at rekruttere efter kompetence, men vi bruger metoder, der forherliger overmodige mænd og forventer uambitiøse kvinder. Samfundsstyrede forventninger er med til at forme vores valg, og vi er ikke så rationelle i beslutningsprocesser, som vi tror. Christina udfordrer dine ubevidste bias og fortæller om, hvordan målrettet adfærdsdesign og inkluderende ledelse kan understøtte funktionel diversitet.

Andre konferencer

Viborg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Viborg, 29. oktober

Se mere her
Grenaa, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Grenaa, 2. november

Se mere her