Følgeskab

Aalborg, 6. maj 2020

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Himmerland og konferencier
  • Leder, byg små vaner og opnå store resultater v/ Henrik Dresbøll
  • Legitim ledelse – en klar vej til et stærkere følgeskab v/ Maja Loua Haslebo
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Jagten på den perfekte præstation – som leder v/ Peter Bredsdorff-Larsen
  • Afrunding

konferencier

Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver, Lederne

Michael har mere end 30 års erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere. I dag arbejder Michael som teamchef og ledelsesrådgiver, presse talsperson og oplægsholder om Ledelse og Ledere. Michael har med sin erfaring som ledelsesrådgiver særligt oparbejdet indsigt i betydningen af stærke relationer leder og medarbejder imellem.

Oplægsholderne

Henrik Dresbøll

Leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og se efter mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!

Maja Loua Haslebo

Erhvervspsykolog, konsulent og forfatter

Som leder sætter man dagsordenen for medarbejdernes følgeskab, når man holder fokus på kerneopgaven, og alle ansattes forpligtelser til at bidrage hertil. Hvis man i højere grad har fokus på medarbejdertilfredshed eller -trivsel, hæmmes følgeskabet, og den fælles kerneopgave udfordres. Dette præger hverdagens kommunikation mellem ledere og medarbejdere samt den mere formelle bane såsom virksomhedens rekrutteringspraksis, MUS, arbejdsmiljøindsatser, målinger osv. Som leder, der ønsker at styrke medarbejdernes følgeskab, må man se både hverdagen og den formelle bane efter i sømmene. Genoverveje nytteværdien af praksis og tage fat på de nødvendige forbedringer ud fra ambitioner på kerneopgavens vegne.

Peter Bredsdorff-Larsen

Master i organisatorisk coaching og håndboldlandstræner

Lederen er afgørende for udvikling af en vinderkultur, hvor medarbejderne engagerer sig og tager ansvar for toppræstationer i hverdagen. Ved at involvere medarbejderne og teamet i at have fokus på alle komponenter, der bidrager til gode resultater, træner lederen organisationen i at udvikle en følgeskabskultur, der vinder over konkurrenterne. Og som samtidig udvikler et attraktivt arbejdsmiljø. Med baggrund i mange succesfulde år som træner for både lands- og klubhold, og med de foreløbige resultater fra et forskningsprojekt i udvikling af vinderkultur, serverer Peter et humørfyldt og inspirerende oplæg. Der stiller skarpt på ledelsesmæssige tilgange og værktøjer, som bidrager til, at medarbejderne og teamet bliver en langtidsholdbar succes.

Andre konferencer

Viborg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Viborg, 31. marts

Se mere her
Randers, Lederne, Konferencetour

Vinderteamets DNA, Randers, 27. april

Se mere her