Følgeskab

Aalborg, 27. oktober 2020

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.
Tilmeld dig her

Se dagens program

  • Registrering med sandwich
  • Velkomst v/ Lederne Himmerland og konferencier
  • Leder, byg små vaner og opnå store resultater v/ Henrik Dresbøll
  • Spirituel Intelligens – vær mere, gør mindre v/ Maiken Piil
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Jagten på den perfekte præstation – som leder v/ Peter Bredsdorff-Larsen
  • Afrunding

Årets Nordjyske Leder 2020

Nu er tiden kommet, hvor Nordjylland igen skal finde kvalificerede kandidater til Den Nordjyske Ledelsespris 2020.

Du kan læse mere om prisen og indstille din leder på www.dennordjyskeledelsespris.dk

Sidste frist for indstilling er mandag 5. oktober 2020 kl. 12.00


Lederne, Den nordjyske ledelsespris 2020, ledelse

konferencier

Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver, Lederne

Michael har mere end 30 års erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere. I dag arbejder Michael som teamchef og ledelsesrådgiver, presse talsperson og oplægsholder om Ledelse og Ledere. Michael har med sin erfaring som ledelsesrådgiver særligt oparbejdet indsigt i betydningen af stærke relationer leder og medarbejder imellem.

Oplægsholderne

Henrik Dresbøll

Leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og se efter mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!

Maiken Piil

Ekspert i bevidst ledelse med fokus på spirituel intelligens og kompleksitet

Mennesker følger mennesker, som går forrest med både hjerte og visdom. Det er de ledere, som har udviklet deres spirituelle intelligens (SQ), vi naturligt har tillid til, og som vi husker. De leder indefra og ud, er autentiske, inspirerer og får det bedste frem i andre. Lederens niveau af SQ påvirker ikke blot evnen til at etablere følgeskab, men også evnen til at navigere i kompleksitet, skabe transformation, håndtere dilemmaer, skabe løsninger og resultater. Alle kan udvikle deres SQ og derigennem forløse eget og andres potentiale. Det kræver mod, men gevinsten er stor. Maiken giver indblik i de 21 kompetencer, spirituelt intelligente ledere favner. Hun vil ligeledes inkludere erfaringer fra SQ-ledere i danske og udenlandske virksomheder.

Peter Bredsdorff-Larsen

Master i organisatorisk coaching og håndboldlandstræner

Lederen er afgørende for udvikling af en vinderkultur, hvor medarbejderne engagerer sig og tager ansvar for toppræstationer i hverdagen. Ved at involvere medarbejderne og teamet i at have fokus på alle komponenter, der bidrager til gode resultater, træner lederen organisationen i at udvikle en følgeskabskultur, der vinder over konkurrenterne. Og som samtidig udvikler et attraktivt arbejdsmiljø. Med baggrund i mange succesfulde år som træner for både lands- og klubhold, og med de foreløbige resultater fra et forskningsprojekt i udvikling af vinderkultur, serverer Peter et humørfyldt og inspirerende oplæg. Der stiller skarpt på ledelsesmæssige tilgange og værktøjer, som bidrager til, at medarbejderne og teamet bliver en langtidsholdbar succes.

Andre konferencer

Aarhus, Lederne, Konferencetour

Vinderteamets DNA, Aarhus, 16. september

Se mere her
Viborg, Lederne, Konferencetour

Følgeskab, Viborg, 29. oktober

Se mere her