Følgeskab

Svendborg

Hotel Christiansminde, Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
Det er også muligt at deltage i konferencen online
24. november 2021
Action card
Prisen for medlemmer er 300 kroner og for ikke-medlemmer er prisen 500 kroner.

Program

12:30-13:00

Velkomst og registrering

13:00-13:10

Introduktion ved lokalformand og konferencier

13:10-14:00

Leder, byg små vaner og opnå store resultater

v/ Henrik Dresbøll
14:00-14:10

Pause

14:10-15:00

Legitim ledelse - en klar vej til et stærkere følgeskab

v/ Maja Loua Haslebo
15:00-15:30

Pause med forfriskninger

15:30-16:15

Bøj fisken mens den er frisk - og opnå ægte følgeskab

v/ Torben Wiese
16:15-16:30

Tak for idag

Speakere

Oplægsholder

Henrik Dresbøll, leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse, giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!
Oplægsholder

Maja Loua Haslebo, erhvervspsykolog, konsulent og forfatter

Som leder sætter man dagsordenen for medarbejdernes følgeskab, når man holder fokus på kerneopgaven og alle ansattes forpligtelser til at bidrage hertil. Hvis man som leder i højere grad handler med fokus på medarbejdertilfredshed eller -trivsel, hæmmes kvaliteten af følgeskabet, og det bliver sværere at lykkes med den fælles kerneopgave. Disse to forskellige spor præger hverdagens kommunikation mellem ledere og medarbejdere samt den mere formelle bane så som virksomhedens rekrutteringspraksis, MUS, arbejdsmiljøindsatser, målinger, osv. Som leder, der ønsker at styrke medarbejdernes professionelle følgeskab, må man således se både hverdagen og den formelle bane efter i sømmene, genoverveje nytteværdien af praksis og tage fat på de nødvendige forbedringer ud fra ambitioner på kerneopgavens vegne.
Oplægsholder

Torben Wiese, ledelsesrådgiver, radio- og tv-vært og bestseller-forfatter

Glæd dig til et provokerende, tankevækkende og stærkt motiverende indlæg. Torben Wiese har holdt foredrag for og undervist over 300.000 ledere og medarbejdere og er flere gange valgt til at være blandt de 3 mest motiverende foredragsholdere i landet. Han er dobbelt bestsellerforfatter og forandringsrådgiver.

Tilmeld dig konferencen i Svendborg