ledernes konference tour 2021

Skab sundhed og trivsel gennem bæredygtig ledelse

11. maj 2021

På denne konference møder du Christine Ipsen, der vil fortælle om hendes omfattende studie af arbejdslivet under Covid-19, og hvordan dine medarbejdere trives i omstillingen. Louise Elver vil give os erfaringerne fra Elis Danmarks rejse mod at blive verdens første verdensmålscertificerede virksomhed. Og Peter Qvortrup Geisling fortæller fra en læges perspektiv, hvorfor menneskelig sundhed er vigtig for din bundlinjes sundhed. 

Gå til Action card

Program

14.00-14.10

Velkommen og intro

Konferencen faciliteres af Line Baun Danielsen og Louise Opprud Jakobsen, som byder velkommen til en spændende konference om Sundhed og trivsel, som er verdensmål nr. 3.
14.10-14.30

Christine Ipsen

14:30-14:35

Pause

14.35-14.55

Louise Elver

14.55-15.15

Peter Qvortrup Geisling

15.15-15.20

Pause

15.20-15.50

Debat

15.50-16.00

Afrunding

Gå ikke glip af konferencen

Hvordan skabes trivsel? 

Undersøgelser fra Harvard Universitetet viser, at de gladeste medarbejdere er 300% mere innovative, 31% mere produktive og lider mindre af stress. Samtidig fortæller verdens største studie af high performance os, at mennesker der finder mening i deres job outperformer deres kolleger. Så medarbejdernes trivsel er langt mere væsentlig for en virksomheds succes, end vi måske hidtil har troet. Men hvordan bruger vi denne viden til at udvikle bæredygtige ledelsesprincipper?

Speakers

lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Christine Ipsen
Oplægsholder

Christine Ipsen, lektor ved DTU Management

Christine forsker i implementering af forebyggende indsatser i vidensarbejde og med bæredygtig ledelse, der sikrer både produktivitet og trivsel. Hun er medforfatter på Ledernes whitepaper om bæredygtig ledelse. Christine er leder af forskergruppen Implementation & Performance Management, redaktør på International Journal of Workplace Health Management og var i 2018 medstifter af Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Louise Elver
Oplægsholder

Louise Elver, CSR-Chef i Elis Danmark

Louise har vævet FN’s verdensmål ind i Elis Danmarks CSR-strategi ”Sammen om ren samvittighed”. Det er en af grundende til, at virksomheden i 2019 blev verdensmålscertificeret ved Bureau Veritas, som den første virksomhed i verden. Frem for at forsøge at gabe over hele agenda 2030 fokuserer Elis deres indsats på de verdensmål, hvor de kan gøre den største forskel.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Peter Qvortrup Geisling
Oplægsholder

Peter Qvortrup Geisling, læge, journalist og sundhedskorrespondent i DR

Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”.