Styrk dit ledelsesrum
Lederne Konferencetour 2023

Styrk dit ledelsesrum

Dit ledelsesrum er de rammer, du, som leder, har til at udøve din ledelse indenfor. Ledelse kan gå i alle retninger. Det kan både være ift. dine medarbejdere, men også til siderne, udad, indad og ikke mindst op. Men hvordan får du det maximale ud af dit ledelsesrum, og står det helt klart for dig, hvad du formelt har mandat til, og hvor langt din indflydelse rækker? Hvordan skaber du gode stabile relationer og sætter dem i spil på en frugtbar måde gennem din ledelse trods forskellige personligheder, interesser og mål?

På konferencen dykker vi ned i, hvad der definerer dit ledelsesrum og kigger på, hvilke værktøjer du kan bruge for at få det optimale ud af dine rammer. Herudover kigger vi på, hvordan du håndterer den menneskelige og faglige forskellighed, der findes blandt ledere og medarbejdere, så du derigennem kan skabe stærke relationer, som bidrager til at skabe gode resultater.

Konferencen, Styrk dit ledelsesrum – Bøj rammerne og brug relationerne, giver dig konkrete værktøjer, cases og erfaringer fra andre ledere.