Lederne Konferencetour efterår 2023 i Skive
efterår 2023

Lederne Konferencetour i Skive

Skive Kulturcenter
Skyttevej 12-14, 7800 Skive
30. november 2023
Action card

Psykologisk tryghed – leder, skab trygge, stabile og innovative teams

I teams, hvor der er en høj grad af psykologisk tryghed, er der mindre medarbejderudskiftning og højere performance og trivsel. Kendetegnende ved disse teams er, at kulturen er præget af gensidig tillid, respekt og ligeværdig interaktion, og at alle føler, at de bidrager til helheden.

Et generelt billede viser, at 41% af medarbejdere oplever utryghed ved at stille spørgsmål i deres team, og 51% oplever, at det ikke er ok at lave fejl. Denne frygt kan medføre tilbageholdenhed, og at organisationen går glip af vigtig viden, gode ideer og ikke får rettet op på fejl i tide. Derfor er det vigtigt, at ledere bidrager til at skabe et trygt miljø, hvor alle tør sige deres mening og indrømme fejl.

For at du kan bidrage til at skabe rammerne for psykologiske tryghed i dit team, har vi udviklet konferencen: Psykologisk tryghed – Leder, skab trygge, stabile og innovative teams.

På konferencen får du viden og værktøjer til at arbejde med den psykologiske tryghed. Vi afslutter konferencen af med et inspirationsindlæg, som sender dig hjem med nye idéer og energi.

Program

13:00-16:30

Christian Ørsted

Psykologisk tryghed og ledelse i en uforudsigelig verden

Vi løber hurtigere og hurtigere – men løber vi i den rigtige retning? Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet er ikke bare at lave mere for mindre, men at forandringer er uforudsigelige. Når de krav vi møder er skiftende, modstridende og komplekse sætter det både opgaveløsning og fællesskab på en prøve, som kræver psykologisk tryghed i arbejdsfællesskabet. Psykologisk tryghed er måske tidens varmeste ledelsesbegreb og er især kendt fra den prisvindende Harvard Professor Amy Edmondsons forskning. Psykologisk tryghed er troen på, at vi kan tale om det, der er svært med hinanden: Om fejl, tvivl, spørgsmål, uenigheder og idéer uden at frygte, at vi træder andre over tæerne eller taber ansigt og er afgørende for læring, innovation og vækst. På konferencen får du en grundig indføring i begrebet.
Henrik Tingleff

Skal flokdyret funkle eller fejle?

Vi mennesker besidder universets bedst udviklede hjerne. Alligevel gør vi så meget, der er så dumt! Særligt i flok. Det koster ressourcer, relationer og karrierer. Henrik Tingleff tager dig med på en rejse rundt i historiens største psykologiske forsøg – og helt ind i sindets kringlede og krøllede afkroge. Bliv præsenteret for foruroligende forklaringer på, hvorfor mennesker i flok gør så mange ukloge ting. Og ét betryggende bud på, hvordan vi kan undgå det. Hvis vi tager os tid. Bered dig på at blive både fascineret, forundret, foruroliget – og rigtig meget klogere – på dine kollegaer og dine medarbejdere. På dine medmennesker. Og på dig selv!

Oplægsholdere

Christian Ørsted - Psykologisk tryghed

Cand.merc., ledelsesrådgiver og bestseller-forfatter

Christian Ørsted er Danmarks førende ekspert inden for psykologisk tryghed og er den første dansker, som er certificeret i at undervise i Amy Edmondsons metode: “The Fearless Organization Scan” der rummer mere end 20 års forskning.
Henrik Tingleff - Psykologisk tryghed

Psykolog, radiovært og forfatter

Henrik er adfærdspsykolog og efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver inden for alt, der handler om at forstå og påvirke menneskers adfærd på et videnskabeligt grundlag. Han er tillige radiovært på programmet ”Ufornuftig” og forfatter til bestselleren “Når Flokdyret Fejler”.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person