Lederens nye rolle

Skive

Skive Kulturcenter
Skyttevej 12-14, 7800 Skive
17. maj 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen i Skive 

Coronakrisen og den teknologiske udvikling har ændret lederens rolle gevaldigt de seneste år. Den hybride arbejdsplads har for alvor vundet indpas, og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt end nogensinde før. Det medvirker til en mere bæredygtig arbejdsform med mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres. Og nye analyser peger da også på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning til deres arbejdsplads end tidligere, og derfor er mere tilbøjelige til at skifte jobs. Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at 66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere. På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive, og at nye medarbejdere vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og kontoret.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13.00-16.30

Louise Dinesen & Vibeke Lunding-Gregersen

Ledelse af bæredygtig kultur på fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav, og ledere skal evne at opbygge og udvikle bæredygtige kulturer, der understøtter trivsel, følgeskab og performance. Det handler om at skabe en kultur, der sikrer både mennesker og forretningen, og som kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Med udgangspunkt i forskning og videnskaben om menneskets natur og socialitet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen præsentere deltagerne for central viden og konkrete råd, der kan bidrage til at skabe kulturer, der understøtter mental bæredygtighed, værdighed og etik og derigennem fastholdelse, performance og stærke resultater på fremtidens arbejdsplads.
Jesper Riedel

Det hybride arbejdsliv kræver stærke hybride ledere

Med afsæt i nyeste internationale viden og syv års praktisk erfaring som hybrid leder i Microsoft, tager Jesper os med på den hybride rejse. Coronakrisen accelererede for alvor transformationen mod nye måder at strukturere arbejdet på, og den hybride arbejdsplads er en realitet for mange. Jesper vil igennem oplægget komme ind på emner som den hybride leders kernekompetencer og effektiv hybrid kommunikation og mødeledelse, hvor vi vil få værktøjer til at skabe effektive hybride teams.
Michael Andersen

Sandheden om samarbejde

At samarbejde er forventet på enhver arbejdsplads. Men de færreste ved, hvad et samarbejde egentlig indeholder. De færreste ved, at nysgerrighed er samarbejdets vigtigste ingrediens, og de færreste ved, at oprigtig nysgerrighed er én af menneskets sværeste discipliner. Når det kun er de færreste, der ved det, er det fordi, det er de færreste, der har været oprigtigt nysgerrig. Det skyldes ikke manglende lyst, men en manglende indsigt i, hvad det kræver at være nysgerrig. Så hvordan får organisationer et godt samarbejde op at stå, og hvordan bliver samarbejdsrelationerne frugtbare?

Speakere

Oplægsholder

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen, Værter på Ledernes podcast Lederhjerne og autoriserede arbejdsmiljørådgivere

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen er værter på Ledernes populære podcast Lederhjerne, som handler om menneskehjernen og ledelse. I podcasten får du input og værktøjer til at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. Louise og Vibeke arbejder begge som erhvervspsykologer og er forfattere til flere bøger om ledelse og arbejdsmiljø.
Oplægsholder

Jesper Riedel, Direktør i hybridledelse.dk og tidl. Director i Microsoft

Jesper Riedel er direktør og chefkonsulent i konsulentvirksomheden hybridledelse.dk, som bl.a. leverer workshops og rådgivning inden for hybrid kompetenceopbygning til danske og internationale virksomheder. Jesper har 10 års ledelseserfaring fra Microsoft, senest 7 års praktisk erfaring som leder af internationale teams på tværs af 8 lokationer. Jesper har bl.a. praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA.
Oplægsholder

Michael Andersen, Ekstern lektor, ledelsesekspert og forfatter

Michael Andersen er nok det nærmeste Danmark kommer på en rigtig ledelsesguru. Han har arbejdet med topchefer og high performere i mere end 25 lande, er uddannet fra Harvard og INSEAD og har været rådgiver i nogle af verdens største organisationer. Han har sin baggrund på plads med bl.a. 10 år i Forsvaret og en fortid som koncerndirektør HR i Bunker Holding A/S og er uddannet fra nogle af verdens fineste og førende universiteter: HARVARD og INSEAD. Til dagligt arbejder Michael Andersen som ekstern lektor og advisor i klinisk ledelses- og organisationspsykologi.