Lederens nye rolle

Hos Capser
Søndre Landevej 2, 3700 Rønne
2. juni 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen i Rønne

Bliv klogere på hvordan...

Coronakrisen og den teknologiske udvikling har ændret lederens rolle gevaldigt de seneste år. Den hybride arbejdsplads har for alvor vundet indpas og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt end nogensinde før.

Det medvirker til en mere bæredygtighed arbejdsform med mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres. Og nye analyser peger da også på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning til deres arbejdsplads end tidligere, og derfor er mere tilbøjelige til at skifte jobs.

Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at 66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere.

På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive og at nye medarbejdere vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og kontoret.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 150 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 250 kroner. 

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 150 kroner pr. person.

Program

15.00-17.00

Louise Dinesen & Vibeke Lunding-Gregersen

Ledelse af bæredygtig kultur på fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav og ledere skal evne at opbygge og udvikle bæredygtige kulturer, der understøtter trivsel, følgeskab og performance. Det handler om at skabe en kultur, der sikrer både mennesker og forretningen og som kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Med udgangspunkt i forskning og videnskaben om menneskets natur og socialitet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen præsentere deltagerne for central viden og konkrete råd, der kan bidrage til at skabe kulturer, der understøtter mental bæredygtighed, værdighed og etik og derigennem fastholdelse, performance og stærke resultater på fremtidens arbejdsplads.
Networking med sandwich

Speakere

Oplægsholder

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen, Værter på Ledernes podcast Lederhjerne og autoriserede arbejdsmiljørådgivere

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen er værter på Ledernes populære podcast Lederhjerne, som handler om menneskehjernen og ledelse. I podcasten får du input og værktøjer til at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. Louise og Vibeke arbejder begge som erhvervspsykologer og er forfattere til flere bøger om ledelse og arbejdsmiljø.

Tilmeld dig konferencen i Rønne