Trivsel i usikkerhed | Ringsted

Ringsted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55, 4100 Ringsted 
23. november 2022
Action card
En intens og vanskelig periode med bl.a. Corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra veksler på de fleste ledere. Oveni dette er mange af deres medarbejdere også påvirket af de selvsamme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams. Mange ledere står derfor nu foran en ny stor opgave: de skal (gen)finde og øge deres indre og ydre motivationen, parallelt med at de skal sørge for at bidrage til en bæredygtig kultur, hvor medarbejderne trives og leverer, på trods af at vi befinder os i en tid, der fortsat præges af høj usikkerhed.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel i en tid præget af usikkerhed. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med et overskud. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program 

13.00-16.30

Nicolai Moltke-Leth

Motivation og arbejdsglæde

Motivation og arbejdsglæde handler mest af alt om dit eget fokus, og hvilken indstilling du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du vælger at tage den. Lyder det lettere sagt end gjort? For summen af det du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre de gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag.
Agnete Gersing

Pilen peger på dig

Med afsæt i sine egne erfaringer fortæller Agnete om, hvordan man som leder kan motivere sine medarbejdere til at yde deres bedste - ikke bare i en uge eller to, men hver dag. Agnete kommer også ind på, hvordan man kan arbejde med det, der er svært, og blive en endnu bedre leder.
Jason Watt

Sådan finder I viljen til at opnå mål, succes og udvikle vindermentalitet!

Jason giver sine bedste råd til, hvordan du finder gejsten når motivationen halter. Med en livsglæde og motivation der rækker ud over det sædvanlige og et motto der lyder: “Du rejser dig ikke med benene alene, men med den kraft, der sidder mellem ørerne”, er han stor fortaler for, at vi gør en indsats for at motivere os selv ud ad døren i højt humør, hver evig eneste dag. Sådan får man det bedste ud af dagen. Den tidligere verdensmester inspirerer dig til at komme frem til, hvad der motiverer dig!

Oplægsholdere

Nicolai Moltke-Leth: Trivsel i usikkerhed

Tidl. jægersoldat, sociolog og forfatter

Hele sit liv har Nicolai arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale. Dette omfatter både andres, men også sit eget. Han er udannet sociolog, jægersoldat og kaptajn af reserven. Derudover er han NLP Master Practitioner og uddannet coach og præstationsudvikler hos Anthony Robbins, som er den førende i verden inden for området.
Trivsel i usikkerhed | Agnete Gersing

Direktør, rådgiver, forfatter og tidl. departementschef

Agnete Gersing har mange års erfaring som topleder. Sammen med Kirsten Hvid-Hansen har hun skrevet bogen ”Pilen peger på dig - om ledelse og ansvar”.
Jason Watt: Trivsel i usikkerhed

Tidl. racerkører og topmotivator

Jason Watt er et kendt navn indenfor motorsportsverdenen, hvor har han vundet diverse trofæer og erhvervet sig titler som verdensmester og europamester. En tragisk motorcykelulykke kostede ham førligheden, men i stedet for at kaste håndklædet i ringen, kæmpede han sig tilbage og allerede et år efter var han igen at se i den danske motorsports superliga. Han er siden hen den eneste person med handicap, der har vundet et nationalt mesterskab. Han er forfatter af bogen "Fordi jeg vil".