Følgeskab

Ringsted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55, 4100 Ringsted 
11. oktober 2021

Som leder har man en hektisk hverdag med mange opgaver, møder og medarbejderansvar. Samtidigt er der en forventning fra omgivelserne om, at man går forrest og viser en klar retning for sine medarbejdere, når der kommer nye opgaver ind. Det kan ofte være en svær balance og hård disciplin, som kræver mentalt overskud og indre styrke, da det er et nyt og ukendt territorie, der skal betrædes.  På konferencen får du forskellige værktøjer og perspektiver på, hvordan du som leder arbejder målrettet med dig selv og dine omgivelser og skaber et stærkt følgeskab.

Action card
Prisen for medlemmer er 300 kroner og for ikke-medlemmer er prisen 500 kroner.

Program 

12:30-13:00

Velkomst og registrering

13:00-13:10

Introduktion ved lokalformand og konferencier

13:10-14:00

Leder, byg små vaner og opnå store resultater

v/ Henrik Dresbøll
14:00-14:10

Pause

14:10-15:00

Legitim ledelse - en klar vej til et stærkere følgeskab

v/ Maja Loua Haslebo
15:00-15:30

Pause med forfriskninger

15:30-16:15

Har du lysten, modet og viljen til at vise vejen og skabe bedre resultater?

v/ B.S. Christiansen
16:15-16:30

Tak for idag

Speakere

Oplægsholder

Henrik Dresbøll, leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse, giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!
Oplægsholder

Maja Loua Haslebo, erhvervspsykolog, konsulent og forfatter

Som leder sætter man dagsordenen for medarbejdernes følgeskab, når man holder fokus på kerneopgaven og alle ansattes forpligtelser til at bidrage hertil. Hvis man som leder i højere grad handler med fokus på medarbejdertilfredshed eller -trivsel, hæmmes kvaliteten af følgeskabet, og det bliver sværere at lykkes med den fælles kerneopgave. Disse to forskellige spor præger hverdagens kommunikation mellem ledere og medarbejdere samt den mere formelle bane så som virksomhedens rekrutteringspraksis, MUS, arbejdsmiljøindsatser, målinger, osv. Som leder, der ønsker at styrke medarbejdernes professionelle følgeskab, må man således se både hverdagen og den formelle bane efter i sømmene, genoverveje nytteværdien af praksis og tage fat på de nødvendige forbedringer ud fra ambitioner på kerneopgavens vegne.
Oplægsholder

B.S. Christiansen – Mentaltræner og ledelsesrådgiver, tidl. jægersoldat

B.S. ved om nogen, hvor vigtigt det er, at lederen udstikker en tydelig retning og han kommer med gode råd til, hvordan man som ’kaptajn på broen’ holder kursen og gejsten - også i ’stormvejr’ og krisetider. Han fortæller om betydningen af den gode, stabile platform, om engagement og vigtigheden af at tage ejerskab for sin virksomhed og sit team. B.S. taler om synlig og værdiskabende ledelse og hvordan man som leder bliver rollemodel og pejlemærke, der viser vejen for medarbejderne gennem det gode eksempel. For som B.S. siger: ”En forudsætning for at lede andre, er at man kan lede sig selv”.

Tilmeld dig konferencen i Ringsted