Trivsel i usikkerhed | Randers

Randers

Randers FC
Viborgvej 92, 8920 Randers  
14. november 2022
Action card
En intens og vanskelig periode med bl.a. Corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra laster på de fleste ledere. . Oveni dette er mange af deres medarbejdere også påvirket af de selvsamme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams.Mange ledere står derfor nu foran en ny stor opgave: de skal (gen)finde og øge deres indre og ydre motivationen, parallelt med at de skal sørge for at bidrage til en bæredygtig kultur, hvor medarbejderne trives og leverer, på trods af at vi befinder os i en tid, der fortsat præges af høj usikkerhed.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel i en tid præget af usikkerhed. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med et overskud. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

08:00-12:00

Brunch og Jazz
I tidsrummet 8.00-9.00 serveres der lækker brunch, mens der er mulighed for networking til rolige toner af jazz.
Cecilie Gredal

Game-changing Leadership - Al forandring starter hos dig

Vi ved godt, at "vi ikke kan løse fremtidens udfordringer ved brug af fortidens tænkning", men hvordan lykkes vi reelt med at ændre vores tænkning og mønstre? Det får du svaret på i dette indlæg. Glem alt om kun at arbejde fra hovedet, knokle mere og prøve at regne den ud. Her får du konkret inspiration til, hvordan du i stedet kan genfinde glæden i dit lederskab og bruge dine talenter og kreativitet, så du med langt større lethed vil lede dig selv og andre til ekstraordinære resultater.
Helle Hein

Når stress skyldes mangel på mening

Ved at forstå både opgavens natur (især opgavens kompleksitetsgrad) og individets natur (om opgaveløseren er ligevægtssøgende eller spændingssøgende) kan man identificere de giftige ingredienser, som skaber stress. Meget hyppigt viser det sig, at de giftige ingredienser ikke handler om overbelastning, men om mangel på mening i arbejdet
Lars Christiansen

Motivation og livsglæde

Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Oplægsholdere

Cecilie Gredal: Trivsel i usikkerhed

Founder af 'Game-changing Leadership' og executive advisor

Cecilie er oprindelig uddannet lærer og har siden hen fået 10 års ledelseserfaring og haft flere forskellige tillidshverv og bestyrelsesposter. Cecilie har selv kæmpet med stress og arbejder i dag med at uddanne ledere og ændre individers, teams eller lederes mindset, således det personlige lederskab styrkes og det fulde potentiale udnyttes.
Helle Hein: Trivsel i usikkerhed

Cand.merc., ph.d. og forfatter

Helle Hein arbejder som selvstændig forsker, foredragsholder, konsulent og forfatter. Siden 2011 har Helle gennemført en række forskningsprojekter med forskellige emner, hvor alle har motivation og ledelse til fælles. Helle Hein fokuserer på forskellige aspekter af motivation og ledelse, herunder talentudviking, vidensarbejde og kreativitet.
Lars Christiansen: Trivsel i usikkerhed

Tidl. håndboldspiller og Hall of Fame

Lars Christiansen er en tidligere dansk håndboldspiller. Han er indehaver af rekorden for flest landskampe og flest mål på det danske håndboldlandshold. I 2015 blev han optaget i sportens Hall of Fame. Lars Christiansen er desuden en medrivende foredragsholder og forfatter til selvbiografien "Fra en spids vinkel" og "Når Sandheden skal frem".