Det personlige lederskab

Odense

Scandic Odense
Hvidkærvej 25, 5250 Odense
21. april 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen i Odense 

På konferencen stilles der skarpt på, hvordan du bliver klogere på
dit personlige lederskab. Du får værktøjer til at kortlægge de erfaringer og
værdier, der præger dig som menneske og leder i dag, og teknikker til, hvordan
du sætter dem bedre i spil, så du står stærkere og mere overbevisende i
rollen.

Herefter får du et indlæg om, hvordan du kan præge dine egne
ledelsesrammer, herunder hvordan du ved at arbejde aktivt og bevidst med dig
selv og din position i din organisation, kan sikre at du i højere grad kommer
til at arbejde med de opgaver du er stærk og
dygtig indenfor og med de mennesker, du arbejder bedst sammen med. Alt sammen
noget der i sidste ende skaber bedre resultater for dig og din organisation. 

Afslutningsvis, får du et medrivende og inspirerende indlæg om,
hvordan du forbedrer din egen trivsel ved at være tro mod dig selv og dine
værdier. At være tro mod sig selv styrker dig nemlig som person og leder – både
indadtil og udadtil.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13:00-16:30

Morten Paustian

Kunsten at vælge sig selv. Det umistelige og det personlige lederskab

Hvad gør at nogle ledere brænder igennem og skaber dedikerede medarbejdere, der vil følge dem i tykt og tyndt? Ledere, hvor samarbejdet omkring dem synes at fungere sømløst og effektivt? Meget af svaret er, at de har dyb indsigt i, hvem de er som ledere. De har fundet frem til, hvordan de kan være den bedste udgave af dem selv og fremstår derved med dyb troværdighed. og deres ledelsesstil er tydelig og let at levere til i samarbejder. Sagt med få ord: de er helt skarpe på deres personlige lederskab! Derudover har de en veludviklet intuition og de tør at følge den og de går forrest på eksemplarisk vis. Deres intuition er kilden – og en integreret del – af det personlige lederskab. I dette oplæg fokuserer Morten dels på en konkret model til at blive afklaret på dit personlige lederskab og dels på intuitionens vigtighed i de processer. Du får værktøjer til at styrke bevidstheden om dit personlige lederskab samt inspiration til at forstå din egen intuition.
Charlotte Mandrup

Indre DNA, ydre ledelse

I dette indlæg vil Charlotte komme ind på emner som selvindsigt i ledelse, den eksistentielle DNA, der former vores adfærd som menneske og leder, og at vi må kunne forvalte den med kraft og retning, så vi kan påvirke omgivelserne i retning af vores vision og ambition. Indlægget giver dig redskaber til at kende din eksistentielle DNA og forklarer, hvordan du kan udvikle din selvforvaltning.
Arne Nielsson

Spil dig selv og dine omgivelser gode

”Ved du, hvornår du er den bedste version af dig selv? Måske, måske ikke. Men ved du, at det er din personlige persontypologi, der bestemmer, hvad der giver dig overskud, drive, passion, energi og glæde? Og modsat – hvad der dræner din energi og engagement? Arne Nielsson giver jer et indblik i, hvordan de fire forskellige persontyper agerer. En viden, som er hele forudsætningen for, at du kan blive den bedste version af dig selv – og som gør jer i stand til at få det bedste frem i hinanden!”

Speakere

Oplægsholder

Morten Paustian, Dr. (mult.), Chefkonsulent i LEAD – Enter next Level

Morten har arbejdet med lederudvikling gennem de seneste 15 år. Han er specialiseret i bevidsthedsfilosofi med forgreninger ind i personlig udvikling, ledelse, organisationsudvikling, konceptudvikling og teoridannelser. Morten har et stort forfatterskab inden for filosofi, psykologi, kunst, ledelse og økonomi og han har arbejdet med stort set samtlige brancher i både Danmark og internationalt, mindre som globale organisationer og private såvel som offentlige.
Oplægsholder

Charlotte Mandrup, Executive coach, mindfulnessekspert og forfatter

Charlotte er executive coach og udvikler bl.a. direktioner og partnergrupper samt rådgiver den øverste ledelse om menneskerelaterede forhold. Charlotte trækker på over 25 års indsigt og håndværk som ledelsesrådgiver samt en livslang fordybelse i buddhisme og mentale teknikker derfra. Charlotte har skrevet flere anerkendte bøger om bl.a. ledelse, autencitet og mindfulness.
Oplægsholder

Arne Nielsson, 10 X verdensmester i ronning, ledelsescoach og professionel coach

Arne Nielsson er tre gange blevet kåret som ”Årets foredragsholder”, og har holdt foredrag i over 30 år for mere end 500.000 mennesker. Arne har vundet 13 medaljer til verdensmesterskaberne i ronning og har sideløbende med hans idrætskarriere arbejdet som professionel foredragsholder, coach og forfatter.