Trivsel i usikkerhed | Odense

Odense 

Odense Congress Center
Ørbækvej 350, 5220 Odense
6. oktober 2022
Action card
En intens og vanskelig periode med bl.a. Corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra veksler på de fleste ledere. Oveni dette er mange af deres medarbejdere også påvirket af de selvsamme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams. Mange ledere står derfor nu foran en ny stor opgave: de skal (gen)finde og øge deres indre og ydre motivationen, parallelt med at de skal sørge for at bidrage til en bæredygtig kultur, hvor medarbejderne trives og leverer, på trods af at vi befinder os i en tid, der fortsat præges af høj usikkerhed.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel i en tid præget af usikkerhed. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med et overskud. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13.00-16.30

Pia Callesen

Grib livet, slip bekymringerne

Pia giver dig en ny forståelse af, hvordan du undgår stress, nedtrykthed og nervøsitet. Du vil blive introduceret til et helt nyt paradigme inden for psykologien ved navn Metakognitiv terapi, som vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel. Derudover giver foredraget dig en helt konkret viden og redskaber til, hvordan du selv styrer dine bekymringer og grublerier – og derved får mere overskud, glæde og livskvalitet i hverdagen.
Troels Bech

Mindre motivation – mere mening

Det er ALDRIG lederens opgave at motivere sine kolleger! Ydre motivation engagerer nemlig alt for lidt. Så start med at forstå den enkeltes motivation og prøv IKKE at ødelægge den. Vær til gengæld tydelig med at synliggøre projektets meningsfuldhed, så alle involverede kan spejle den i eget billede. Det er nemlig i foreningen af den individuelle stræben og det fælles formål, at motivationen topper.
Lars Christiansen

Motivation og livsglæde

Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Oplægsholdere

Pia Callesen: Trivsel i usikkerhed

Psykolog, klinikchef og forfatter

Pia Callesen er forfatter til de populære og anmelderroste bøger om den metakognitiv metode: “Lev mere tænk mindre – Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi” og "Grib livet – slip angsten”. Udover sin uddannelse som cand. psych og videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv psykologi, er Pia Callesen klinikchef og doktor ved Manchester University.

CEO i ledelses-højskolen, tidl. sportsdirektør og fodboldtræner

Troels Bech deler erfaring fra lederskab i snart tre årtier på fodboldbanerne, i direktionen og bestyrelseslokalet, og drager paralleller mellem high performance miljøer i sporten og erhvervslivet.
Lars Christiansen: Trivsel i usikkerhed

Tidl. håndboldspiller og Hall of Fame

Lars Christiansen er en tidligere dansk håndboldspiller. Han er indehaver af rekorden for flest landskampe og flest mål på det danske håndboldlandshold. I 2015 blev han optaget i sportens Hall of Fame. Lars Christiansen er desuden en medrivende foredragsholder og forfatter til selvbiografien "Fra en spids vinkel" og "Når Sandheden skal frem".