Kriseledelse | Odense

Odense

Odense Congress Center
Ørbækvej 350, 5220 Odense
22. november 2022
Action card

De seneste år har Corona pandemien, krigen i Ukraine og klimakrisen vist os, at kriser opstår pludseligt og hurtigt kan ændre dagsordenen. Aktualiteten af at kunne lede gennem kriser er tydelig: en helt ny undersøgelse blandt ledere viser, at ca. 60 % bruger mere tid på udefrakommende kriser end for fem år siden. Og det er uundgåeligt, at der ikke vil opstå flere kriser i fremtiden, som vil påvirke på din organisation og din rolle som leder.

For at hjælpe dig på vej til at lede bedre gennem kriser, har vi skabt konferencen ”Kriseledelse – Lær af kriser og styrk din ledelse”, som vil give dig perspektiver, værktøjer og konkrete eksempler, som du kan bruge i din ledelse med det samme. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13:00-16:30

Erik Rasmussen

Ledernes nye vindermodel

Corona, krig og klima har på kort tid ændret alle betingelser for at udøve lederskab. Nye krav stilles, og nye muligheder skabes. Vi befinder os midt i den største transformation af lederskab i årtier. Erik giver sit overraskende bud på den rolle, ledere skal spille under markant ændrede vilkår – herunder hvordan en ny form for lederskab kan styrke virksomhedernes værdi og konkurrenceevne.
Peter Dahl Thruelsen

Multikulturel ledelse i løb

Peter tager udgangspunkt i sin seneste udsendelse til Irak, hvor han var chef for en rådgiverdivision i NATO-missionen. Han vil fortælle om ledelse i et ekstremt komplekst miljø, hvor både interne og eksterne organisatoriske og personel- og samarbejdsrelaterede forhold i den grad udfordrede ledelsesrollen. Peter vil fortælle om næsten dagligt at skulle tilpasse sin ledelsesstil, træffe svære beslutninger samt arbejde og levere i et meget højt tempo i et yderst komplekst miljø.
Rane Willerslev

Rygrad og rummeliged

Til foredraget vil Rane Willerslev på underholdende og skarp vis ud fra to kernebegreber beskrive og forklare, hvad der skal til, for at vi mennesker kommer helskindet gennem en opløsningstid, hvor de gamle former og tanker konstant skal gentænkes og fornyes. Det skal ifølge Rane ske på et grundlag af solid og dyb faglighed –- det er vores rygrad. Men også med en vilje til som samfund at møde verden med større rummelighed og et mod til at lade sin verden kollapse i mødet.

Oplægsholdere

Erik Rasmussen: Kriseledelse

Stifter af Sustania og Mandag Morgen, forfatter og tidl. topleder

Erik Rasmussen modtog i 2016 Den Store Publicistpris og blev i 2006 udnævnt som en af verdens 100 mest indflydelsesrige journalister af World Economic Forum. Erik Rasmussen har gennem årtier fulgt og analyseret lederskabet både som chefredaktør for Børsen, stifter af Mandag Morgen og initiativtager til toneangivende tænketanke.
Peter Dahl Thruelsen: Kriseledelse

Ledelsesrådgiver og tidl. Dekan på forsvarsakademiet

Peter er tidl. Dekan og ekspert i sikkerheds- og forsvarspolitik, politisk analyse, krisestyring og kommunikation. Desuden har han været udsendt som bl.a. chef for en rådgiverdivision i en NATO-mission og har stor erfaring med ledelse i ekstremt komplekse miljøer.
Rane Willerslev: Kriseledelse

Direktør v. Nationalmuseet og ph.d. fra University of Cambridge

Rane Willerslev har været chef for de Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum, direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo, og fra 2013 til 2017 har han ledet det arktiske forskningsfokus på Aarhus Universitet. Rane Willerslev er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og med ét ben i den akademiske topliga og det andet i de fjerneste vildmarker, spænder Rane bredt.