Lederens nye rolle

Nykøbing Falster

Guldbosund
Vibehaven 500, 4800 Nykøbing Falster
19. maj 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen her

Coronakrisen og den teknologiske udvikling har ændret lederens
rolle gevaldigt de seneste år. Den hybride arbejdsplads har for alvor vundet
indpas og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt
end nogensinde før. Det medvirker til en mere bæredygtig arbejdsform med
mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da
sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres. Og
nye analyser peger endda også på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning
til deres arbejdsplads end tidligere og derfor er mere tilbøjelige til at
skifte jobs. Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for
karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at
66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere.

På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på
den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god
kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive, og at nye medarbejdere
vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du
skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og
kontoret.

Book din billet til konferencen

Konferencen er gratis for medlemmer af Lederne Storstrømmen og Business Lolland-Falster

Program

08.30-12.00

Louise Dinesen & Vibeke Lunding-Gregersen

Ledelse af bæredygtig kultur på fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav og ledere skal evne at opbygge og udvikle bæredygtige kulturer, der understøtter trivsel, følgeskab og performance. Det handler om at skabe en kultur, der sikrer både mennesker og forretningen og som kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Med udgangspunkt i forskning og videnskaben om menneskets natur og socialitet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen præsentere deltagerne for central viden og konkrete råd, der kan bidrage til at skabe kulturer, der understøtter mental bæredygtighed, værdighed og etik og derigennem fastholdelse, performance og stærke resultater på fremtidens arbejdsplads.
Jesper Riedel

Det hybride arbejdsliv kræver stærke hybride ledere

Med afsæt i nyeste internationale viden og syv års praktisk erfaring som hybrid leder i Microsoft, tager Jesper os med på den hybride rejse. Coronakrisen accelererede for alvor transformationen mod nye måder at strukturere arbejdet på, og den hybride arbejdsplads er en realitet for mange. Jesper vil igennem oplægget komme ind på emner som den hybride leders kernekompetencer og effektiv hybrid kommunikation og mødeledelse, hvor vi vil få værktøjer til at skabe effektive hybride teams.
Camilla Kring

Sådan skaber du en bæredygtig arbejdskultur!

Camilla Kring fortæller en fascinerende historie om, hvordan magten over tiden blev frataget den enkelte. Fra middelalderens kirkeklokker, som ringede alle i gang med arbejdet, til industrisamfundets taktfaste 8-16-rytme, og frem til i dag, hvor vi stadig tror, at one size fits all. Vi skal gøre op med den tidsarkitektur, der blev bestemt under industrisamfundet og i stedet skabe nye tidsstrukturer, der understøtter mangfoldigheden i nutidens familierytmer, arbejdsrytmer og døgnrytmer. Du er født med en døgnrytme. Du er genetisk disponeret for at være morgenfrisk eller aftenfrisk. Ved at indrette arbejdspladserne efter medarbejdernes døgnrytmer og forskellige familierytmer, kan medarbejderne få mere energi og et bedre helbred, og arbejdspladserne kan opnå en højere produktivitet.
Afslutning og let anretning

Speakere

Oplægsholder

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen, Værter på Ledernes podcast Lederhjerne og autoriserede arbejdsmiljørådgivere

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen er værter på Ledernes populære podcast Lederhjerne, som handler om menneskehjernen og ledelse. I podcasten får du input og værktøjer til at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. Louise og Vibeke arbejder begge som erhvervspsykologer og er forfattere til flere bøger om ledelse og arbejdsmiljø.
Oplægsholder

Jesper Riedel, Direktør i hybridledelse.dk og tidl. Director i Microsoft

Jesper Riedel er direktør og chefkonsulent i konsulentvirksomheden hybridledelse.dk, som bl.a. leverer workshops og rådgivning inden for hybrid kompetenceopbygning til danske og internationale virksomheder. Jesper har 10 års ledelseserfaring fra Microsoft, senest 7 års praktisk erfaring som leder af internationale teams på tværs af 8 lokationer. Jesper har bl.a. praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA.
Oplægsholder

Camilla Kring, Ph.d., direktør i Super Navigators og ekspert i anvendt kronobiologi

Camilla Kring har en Ph.d. i Work-Life Balance og har i de sidste 17 år arbejdet med at skabe fleksible og bæredygtige arbejdskulturer i 17 lande. Få konkrete redskaber til at synkronisere din familierytme, arbejdsrytme og døgnrytme og bliv inspireret til at skabe små konkrete forandringer, der kan skabe bæredygtige rytmer i din organisation.

Tilmeld dig konferencen i Nykøbing Falster