Nykøbing Falster

GuldBoSund
Vibehaven 500, 4800 Nykøbing Falster
27. oktober 2022
Action card
En intens og vanskelig periode med bl.a. Corona-nedlukninger, nødberedskaber, tvungen distanceledelse, prisstigninger og generel usikkerhed har gennem lang tid trukket ekstra laster på de fleste ledere. . Oveni dette er mange af deres medarbejdere også påvirket af de selvsamme usikre forhold, hvilket sætter sine spor i trivslen, motivationen og sammenhængskraften i deres teams.Mange ledere står derfor nu foran en ny stor opgave: de skal (gen)finde og øge deres indre og ydre motivationen, parallelt med at de skal sørge for at bidrage til en bæredygtig kultur, hvor medarbejderne trives og leverer, på trods af at vi befinder os i en tid, der fortsat præges af høj usikkerhed.

På konferencen vil du få inspiration og værktøjer til at styrke din egen motivation og trivsel i en tid præget af usikkerhed. Herefter får du værktøjer til at få kulturen, motivationen og trivslen tilbage blandt medarbejderne. Vi slutter konferencen af med et underholdende indlæg, som sender dig tilbage til arbejdspladsen med et overskud. 

Konferencen er gratis

Pris: Gratis for medlemmer af Lederne Storstrømmen eller Business Lolland Falster

Program

Ulrik Wilbek

Ledelse og teambuilding – løft i flok og gør en forskel

Ulrik Wilbek deler i dette foredrag ud af sine erfaringer som leder – primært på baggrund af hans succesfulde karriere som håndboldtræner. Han tager afsæt i sin egen bog “Gør en forskel”: “Hvis du vil skabe succes og være i stand til at udvikle og flytte dig selv, så er motivation en nødvendig drivkraft. Motivationen fremmer den daglige præstationslyst og udvikler troen på egne evner. Men at flytte dig selv i nye retninger, bidrage og udrette mere, kræver også, at du tør flytte grænser – enten alene eller sammen med andre. Det er vigtigt at forstå, hvorfor du gør, som du gør!”
Storm Steensgaard

Protektor - Lederen som beskytter

Hvad skal arbejdsstyrken da beskyttes mod? Den voksende mængde både inde- og udefra kommende forstyrrelser og overbelastninger, som svækker for os så vigtige størrelser som bl.a. engagement og mental sundhed. Lederen skal beskytte den bæredygtige præstationsevne til at udføre arbejdsopgaverne med koncentration, effektivitet og over lang tid. Dette indebærer en helhedstænkning, og at lederen også beskytter sig selv.
Mette Bloch

Trivsel? er det ikke bare noget vi siger?

I ordet trivsel ligger der mange ting, vi kan skrue på, men mest af alt handler det om at turde være dig selv! Og dermed få det overskud, der skal til for at brænde igennem, når du skal præstere. I foredraget med Mette får du værktøjer til at styrke og arbejde med dig selv, så du hver dag kommer tættere på dit autentiske jeg og styrker dit personlige lederskab. Du vil kunne mærke en forskel allerede fra dag 1, og så vil du få grinet en del. Men er det ikke også trivsel?

Oplægsholdere

Ulrik Wilbek: Trivsel i usikkerhed

Tidl. landstrænertræner i håndbold, borgmester og forfatter

Ulrik er en af de mest succesrige danske håndboldtrænere nogensinde. Han har skabt unikke resultater med det danske landshold – såvel dame- som herrehold. Ulrik er tidligere sportschef i Dansk Håndbold Forbund og har skrevet bøger om ledelse og sine erfaringer fra håndbolden, som er medvirkende til at danne grobund for hans karriere som foredragsholder. Ulrik Wilbek er i dag Borgmester i Viborg Kommune.
Storm Steensgaard: Trivsel i usikkerhed

Ekspert i mental sundhed og social kapital og forfatter

Storm beskæftiger sig både som forfatter, foredragsholder og familiefar. Hans arbejde tager afsæt i en uddannelse som stressrådgiver ved Majken Matzau, ledelsesrådgiver ved Christian Ørsted og en cand. mag. i klassisk filologi, hvor hans speciale er heroisk ledelse og tillidskultur. Storm har bl.a. skrevet de anerkendte bøger "Protektor", "StressNavigation for mænd" og "En ting ad gangen".
Mette Bloch: Trivsel i usikkerhed

Danmarks første verdensmester i roning, forfatter og foredragsholder

Mette Malene Bloch er en dansk tidligere eliteroer og blev den første kvindelige danske verdensmester i roning. Hun vandt guld ved verdensmesterskaberne i både 1990 og 1992. Mette har sidenhen læst psykoterapi og coaching, skrevet flere bøger, lavet podcasts og holdt foredrag. Mette er mester i at sparke liv i en forsamling, få en gruppe til at interagere og kommunikere bedre, give energi og skabe grobund for nytænkning og positivitet.