Ledernes konference tour 2021

Bæredygtig fremtid gennem ligestilling og diversitet

10. maj 2021

Denne konference giver dig blandt andet en forskers indblik i, hvor vi er som land og samfund, når professor Sara Louise Muhr giver os et overblik over Danmarks mangfoldighed, kvinder i ledelsen og hvor vi er nået til i dag. Du får også et indblik i, hvorfor man som innovativ virksomhed skal prioritere forskellighed, diversitet og eksperimenter, når Roskilde Festivals direktør Signe Lopdrup indvier os i, hvordan de gør bag scenerne. Og så får du et skarpt perspektiv på mangfoldighed, når Eske Willerslev beretter om, hvordan udveksling af viden, metoder og erfaring har betydet liv, velfærd og udvikling af samfund. 

Action card

Program

14.00-14.10

Velkommen og intro

Konferencen faciliteres af Line Baun Danielsen og Louise Opprud Jakobsen, som byder velkommen til en spændende konference om Ligestilling mellem kønnene, som er verdensmål nr. 5.
14.10-14.30

Sara Louise Muhr

14:30-14:35

Pause

14.35-14.55

Signe Lopdrup

14.55-15.15

Eske Willerslev

15.15-15.20

Pause

15.20-15.50

Debat

15.50-16.00

Afrunding

Gå ikke glip af konferencen

Hvorfor diversitet?

Diversitet skaber grundlag for innovation. Det kan vi se i evolutionshistorien, i verdens innovationscentre og i de virksomheder, der formår at bruge diversitet som et strategisk værdigrundlag. Forskellighed gør vores tænkning langt mere kreativ og nuanceret – noget vi får brug for i 2020’erne, hvor udfordringerne og de teknologiske forandringer bliver mange. Men hvorfor er det så stadig så svært med mangfoldigheden og kønsbalancen? Og kan bæredygtig ledelse forvandle udfordringerne omkring diversitet til muligheder?

Speakers

lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Sara Louise Muhr
Oplægsholder

Sara Louise Muhr, professor (MSO) på Copenhagen Business School

Sara forsker i ledelse med speciel fokus på, hvordan ledelse kan være med til at sikre en bæredygtig fremtid. I den forbindelse centrerer meget af Saras forskning sig omkring diversitet, herunder samspillet mellem diversitet og high performance-kulturer, lederskab og work-life balance.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Signe Lopdrup
Oplægsholder

Signe Lopdrup, adm. direktør for Roskilde Festival

For Roskilde Festival er det at være bæredygtig ikke blot et mål i sig selv, men en fortsat og konstant indsats for at gøre en forskel og skabe reel forandring i verden. Signe arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed og har synliggjort deres mål, metoder og resultater inden for miljømæssig, social, kunstnerisk og økonomisk bæredygtighed.
Eske Willerslev, lederne, konference tour, bæredygtig ledelse
Oplægsholder

Eske Willerslev, DNA-forsker og director for Københavns Universitets Centre of Excellence GeoGenetics

Eske er en af verdens førende forskere i menneskets evolution og historie. Han har genskrevet vores evolutionstidslinje med data og revolutionerende metoder i genomforskning. Han sætter nyt lys på gamle historier og puster liv i begravede lommer af viden.