Ledernes konferencetour 2022

Lederens nye rolle

Coronakrisen og den teknologiske udvikling har ændret lederens rolle gevaldigt de seneste år. Den hybride arbejdsplads har for alvor vundet indpas og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt end nogensinde før. Det medvirker til en mere bæredygtighed arbejdsform med mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres.

Nye analyser peger på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning til deres arbejdsplads end tidligere, og derfor er mere tilbøjelige til at skifte jobs. Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at 66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere.

På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive og at nye medarbejdere vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og kontoret.