Ledernes Konference Tour 2021

Uddannelse & bæredygtig ledelse i en digital fremtid

29. april 2021

Denne konference bliver en tour de force i digitale og personlige kompetencer, der kvalificerer dig til de næste kapitler i din karriere og i din virksomheds udvikling. Thomas Terney stiller først skarpt på, hvordan de digitale kompetencer ser ud lige nu: Hvad skal du have styr på, når du vil vækste din virksomhed digitalt? Lisbeth Chawes giver sit bud på, hvordan krydsfeltet mellem personlige kompetencer, markedets digitale uddannelseskrav, og vækst af virksomheder ser ud i en bæredygtig fremtid. Til sidst vil Lykke Friis give os et overblik over, hvilke kompetencer vi skal have i en international og kompleks verden ud fra hendes erfaring som prorektor hos KU og direktør for tænketanken Europa.

Gå til Action card

Program

14.00-14.10

Velkommen og intro

Konferencen faciliteres af Line Baun Danielsen og Louise Opprud Jakobsen, som byder velkommen til en spændende konference om Kvalitetsuddannelse, som er verdensmål nr. 4.
14.10-14.30

Thomas Terney

14:30-14:35

Pause

14.35-14.55

Lisbeth Chawes

14.55-15.15

Lykke Friis

15.15-15.20

Pause

15.20-15.50

Debat

15.50-16.00

Afrunding

Gå ikke glip af konferencen

Hvorfor uddannelse?

Hvilke kompetencer skal du besidde i de kommende år for at være relevant i et arbejdsmarked og en verden, hvor digital værdiskabelse og innovation bliver vigtigere hver eneste dag? Digitale kompetencer har kun en holdbarhed på 2-3 år, fastslår Udacity, der skræddersyr forløb til flere af verdens mest innovative virksomheder. Men hvad betyder det for bæredygtig ledelse?

Speakers

lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Thomas Terney
Oplægsholder

Thomas Terney, digital leder, iværksætter og forfatter

Thomas er ph.d. i kunstig intelligens og har i mange år arbejdet inden for biotech som leder i krydsfeltet mellem digital innovation og forretning. I 2018 udgav han bogen "Kampen om Fremtiden. Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder". Nu er han direktør i SwimCam, der i januar vandt Industriens Fonds iværksætterpris.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Lisbeth Chawes
Oplægsholder

Lisbeth Chawes, Chief Marketing Officer i IT-virksomheden HR-ON

Lisbeth er medlem af Ledernes Digitale Tænketank og har tidligere været ansat som Alliances & Communications Director hos Netcompany samt direktør for marketing og partnere hos Komfo. I HR-ON arbejder de med digitale HR og rekrutteringsløsninger og deres organisation er karakteriseret ved et inkluderende arbejdsmiljø med fokus på udvikling, fælles værdier og mangfoldighed.
lederne, konference tour, bæredygtig ledelse, Lykke Friis
Oplægsholder

Lykke Friis, direktør for Tænketanken Europa

Lykke var klima- og energiminister i 2009–2011 og medlem af Folketinget for Venstre i 2011–2013. I to perioder fra 2006 til 2018, afbrudt af ministerperioden, var hun prorektor med ansvaret for uddannelserne på Københavns Universitet.