forår 2023

Lederne Konferencetour i Holstebro

Nupark
Nupark 51, 7500 Holstebro
7. juni 2023
Action card

Hvordan vender du kriser til muligheder?

Kriserne står i øjeblikket i kø og meget tyder på, at vi skal vænne os til, at der kommer endnu flere i fremtiden. Den ene dag kan en krise udmunde i udfordringer i driften og den næste dag i menneskelige og etiske dilemmaer. Det er alt sammen udfordringer, som vil påvirke din organisation og opgave som leder. Men i enhver krise opstår der også nye muligheder, som du, med de rette værktøjer, skal se og gribe, så de kan gavne din organisation og dig.

For at hjælpe dig på vej til at lede bedre igennem kriser, har vi udviklet konferencen: ’Ledelse i krisetid – Vend kriser til muligheder’. På konferencen kigger vi på, hvordan kriser påvirker ledelsesopgaven, og hvilke ledelsesværktøjer, der skal tages i brug, når kriser skal vendes til nye muligheder.

Program

13:00-16:30

Erik Rasmussen

Ledernes nye vindermodel

Corona, krig og klima har på kort tid ændret alle betingelser for at udøve lederskab. Nye krav stilles, og nye muligheder skabes. Vi befinder os midt i den største transformation af lederskab i årtier. Erik giver sit overraskende bud på den rolle, ledere skal spille under markant ændrede vilkår – herunder hvordan en ny form for lederskab kan styrke virksomhedernes værdi og konkurrenceevne.
Louise Dinesen og Flemming Andersen

Kriseledelse - faldgruber og forberedelse

Vi befinder os i en tid præget af kriser. I en tid hvor ledere må forholde sig til alt fra mediesager, skandaler, løbske krænkelsessager, klimakriser og øgede risici i den globale kontekst, bliver det mere og mere vigtigt for ledere at kende til både metoder og faldgruber i konstruktiv kriseledelse. Kriser er relationelle og kan ikke løses uden om de mennesker, som gennemlever dem. Men hvad er god kriseledelse? Og hvad kan ledere gøre i praksis før, under og efter en krise? Som leder har du både et ansvar overfor organisationen og for mennesker i og uden for organisationen. I kriseledelse skal du have blik for begge dele. Oplægget kommer blandt andet ind på den gode kriseledelse og på de fem typiske faldgruber i kriseledelse, som ofte går igen blandt ledere.
Rane Willerslev

Rygrad og rummelighed

Til foredraget vil Rane Willerslev på underholdende og skarp vis ud fra to kernebegreber beskrive og forklare, hvad der skal til, for at vi mennesker kommer helskindet gennem en opløsningstid, hvor de gamle former og tanker konstant skal gentænkes og fornyes. Det skal ifølge Rane ske på et grundlag af solid og dyb faglighed –- det er vores rygrad. Men også med en vilje til som samfund at møde verden med større rummelighed og et mod til at lade sin verden kollapse i mødet.

Oplægsholdere

Stifter af Sustania og Mandag Morgen, forfatter og tidl. topleder

Erik Rasmussen modtog i 2016 Den Store Publicistpris og blev i 2006 udnævnt som en af verdens 100 mest indflydelsesrige journalister af World Economic Forum. Erik Rasmussen har gennem årtier fulgt og analyseret lederskabet både som chefredaktør for Børsen, stifter af Mandag Morgen og initiativtager til toneangivende tænketanke.

Ledelseseksperter og forfattere til bogen Kriseledelse

Louise Dinesen er erhvervs- og krisepsykolog med tilknytning til Forsvarsakademiet og er også kendt for podcasten Lederhjerne, som udgives af Lederstof. Flemming Andersen er bl.a. tidl. Mediechef i DA og kommunikationschef i FTF. Herudover er han ledelsesrådgiver. Sammen har de skrevet bogen "Kriseledelse".

Direktør v. Nationalmuseet og ph.d. fra University of Cambridge

Rane Willerslev har været chef for de Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum, direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo, og fra 2013 til 2017 har han ledet det arktiske forskningsfokus på Aarhus Universitet. Rane Willerslev er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og med ét ben i den akademiske topliga og det andet i de fjerneste vildmarker, spænder Rane bredt.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person