Hjørring

Hjørring

MovieHouse
Åstrupvej 8, 9800 Hjørring
2. november 2022
Action card

De seneste år har Corona pandemien, krigen i Ukraine og klimakrisen vist os, at kriser opstår pludseligt og hurtigt kan ændre dagsordenen. Aktualiteten af at kunne lede gennem kriser er tydelig: en helt ny undersøgelse blandt ledere viser, at ca. 60% bruger mere tid på udefrakommende kriser end for fem år siden. Og det er uundgåeligt, at der ikke vil opstå flere kriser i fremtiden, som vil påvirke på din organisation og din rolle som leder.

For at hjælpe dig på vej til at lede bedre gennem kriser, har vi skabt konferencen ”Kriseledelse – Lær af kriser og styrk din ledelse”, som vil give dig perspektiver, værktøjer og konkrete eksempler, som du kan bruge i din ledelse med det samme. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13.00-16.30

Johanne Grant

Ledelse i krisetid – hvordan leder du dig selv og din organisation igennem kriser?

Et stigende antal organisationer bliver ramt af kriser. Både udefrakommende kriser som krig og pandemier – men også indefrakommende kriser, som sager, der skaber en mediestorm og skandale for organisationen. Johanne Grant bruger sin forskning og sit virke som erhvervspsykolog til at fortælle om ”indersiden” af kriseledelse: De psykologiske og ledelsesmæssige aspekter af at lede igennem kriser: Hvordan kan ledere agere før, under og efter kriser for at komme styrket igennem en svær tid? Hvordan lærer vi af kriser, og passer på os selv og medarbejderne undervejs?
Peter Dahl Thruelsen

Multikulturel ledelse i løb

Peter tager udgangspunkt i sin seneste udsendelse til Irak, hvor han var chef for en rådgiverdivision i NATO-missionen. Han vil fortælle om ledelse i et ekstremt komplekst miljø, hvor både interne og eksterne organisatoriske og personel- og samarbejdsrelaterede forhold i den grad udfordrede ledelsesrollen. Peter vil fortælle om næsten dagligt at skulle tilpasse sin ledelsesstil, træffe svære beslutninger samt arbejde og levere i et meget højt tempo i et yderst komplekst miljø.
Rane Willerslev

Rygrad og rummeliged

Til foredraget vil Rane Willerslev på underholdende og skarp vis ud fra to kernebegreber beskrive og forklare, hvad der skal til for, at vi mennesker kommer helskindet gennem en opløsningstid, hvor de gamle former og tanker konstant skal gentænkes og fornyes. Det skal ifølge Rane ske på et grundlag af solid og dyb faglighed – det er vores rygrad. Men også med en vilje til som samfund at møde verden med større rummelighed og et mod til at lade sin verden kollapse i mødet.

Indlægsholdere

Johanne Grant

Erhvervspsykolog, ph.d. og Chefkonsulent i Lead

Johanne har 15 års erfaring om erhvervspsykolog i forskellige store, internationale virksomheder, hvor hun arbejdet med lederudvikling, organisationsudvikling og udvikling af arbejdsmiljø. Hun har igennem sin erhvervsPhD fokuseret særligt på organisationers håndtering af skandaler, og rådgiver derfor topledere og HR personale i, hvordan man kommer styrket igennem store kriser.
Peter Dahl Thruelsen: Kriseledelse

Ledelsesrådgiver og tidl. Dekan på forsvarsakademiet

Peter er tidl. Dekan og ekspert i sikkerheds- og forsvarspolitik, politisk analyse, krisestyring og kommunikation. Desuden har han været udsendt som bl.a. chef for en rådgiverdivision i en NATO-mission og har stor erfaring med ledelse i ekstremt komplekse miljøer.
Rane Willerslev: Kriseledelse

Direktør v. Nationalmuseet og ph.d. fra University of Cambridge

Rane Willerslev har været chef for de Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum, direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo, og fra 2013 til 2017 har han ledet det arktiske forskningsfokus på Aarhus Universitet. Rane Willerslev er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og med ét ben i den akademiske topliga og det andet i de fjerneste vildmarker, spænder Rane bredt.