Følgeskab

Hellerup

Experimentarium, Philip Heymans Allé 19, 2900 Hellerup
Det er også muligt at deltage i konferencen online
14. oktober 2021

Som leder har man en hektisk hverdag med mange opgaver, møder og medarbejderansvar. Samtidigt er der en forventning fra omgivelserne om, at man går forrest og viser en klar retning for sine medarbejdere, når der kommer nye opgaver ind. Det kan ofte være en svær balance og hård disciplin, som kræver mentalt overskud og indre styrke, da det er et nyt og ukendt territorie, der skal betrædes. På konferencen får du forskellige værktøjer og perspektiver på, hvordan du som leder arbejder målrettet med dig selv og dine omgivelser og skaber et stærkt følgeskab

Action card
Prisen for medlemmer er 300 kroner og for ikke-medlemmer er prisen 500 kroner. 

Program

08:30-09:00

Velkomst og registrering

09:00-09-15

Introduktion ved lokalformand og konferencier

09:15-10:00

Leder, byg små vaner og opnå store resultater

v/ Henrik Dresbøll
10:00-10:10

Pause

10:10-11:00

Bæredygtig ledelse

v/ Josefine Campbell
11:00-11:30

Pause med forfriskninger

11:30-12:15

Den menneskelige faktor

v/ Hardeep Dhanjal
12:15-12:30

Tak for idag

Speakere

Oplægsholder

Henrik Dresbøll, leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse, giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab!
Oplægsholder

Josefine Campbell, executive coach, ledelsesrådgiver og tidligere kampsportsmester

I et arbejdsliv med mange forandringer, hvor nogle arbejder hjemmefra, betyder følgeskab endnu mere. Følgeskab sker, når du virkelig lykkes med at nå dine medarbejdere, sådan at de kan mærke, at de hører til hos dig. Ligegyldigt om I er fysisk sammen på kontoret eller ej. Nogle af de ting, du plejede at gøre, virker, men der skal andre tilgange til i den nye verden. For der er nogle ting, der er tilladt nu, som man ikke kunne gøre før. Som ledelsescoach i store virksomheder som Novo Nordisk, Carlsberg og E.ON., har Josefine Campbell et unikt indblik i, hvordan succesfulde ledere skaber følgeskab og lykkes med forandringer i praksis. Som forfatter og tidligere ekstern lektor har hun en dyb forskningsbaseret viden at bygge sine perspektiver på. I dette indlæg får du inspiration til dit lederjob og et helt konkret værktøj, som kan styrke dit følgeskab.
Oplægsholder

Hardeep Dhanjal, topinspirator, motivator og musiker

For at skabe succes som menneske og leder, er du nødt til at ville det helhjertet! Der skal være et stærkt ønske om at opnå succes, uanset om det gælder dine medarbejdere eller dig selv som leder. God løn motiverer ikke alene dine medarbejdere til at slå konkurrenterne, der skal været et indgående ønske om at være de bedste og en forståelse for, at den enkelte er afgørende for en samlet succes. Det er dit job som leder at skabe den følelse og dermed få det nødvendige følgeskab. Hardeep tager afsæt i disse vigtige pointer om følgeskab, motivation og ledelse, og vil, i bedste entertainment-stil, levere en inspirationssnak der sender dig opløftet ud af salen.

Tilmeld dig konferencen i Hellerup