Kriseledelse | Greve
Lederne Konferencetour 2022

Greve

Portalen
Portalen 1, 2670 Greve
9. november 2022
Action card

De seneste år har Corona pandemien, krigen i Ukraine og klimakrisen vist os, at kriser opstår pludseligt og hurtigt kan ændre dagsordenen. Aktualiteten af at kunne lede gennem kriser er tydelig: en helt ny undersøgelse blandt ledere viser, at ca. 60% bruger mere tid på udefrakommende kriser end for fem år siden. Og det er uundgåeligt, at der ikke vil opstå flere kriser i fremtiden, som vil påvirke på din organisation og din rolle som leder.

For at hjælpe dig på vej til at lede bedre gennem kriser, har vi skabt konferencen ”Kriseledelse – Lær af kriser og styrk din ledelse”, som vil give dig perspektiver, værktøjer og konkrete eksempler, som du kan bruge i din ledelse med det samme. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Oplægsholdere

Lars Bangert Struwe: Kriseledelse

Generalsekretær v. Atlant-sammenslutningen og ph.d. i historie

Lars Bangert Struwe har tidligere været ansat i Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen og er nu generalsekretær ved Atlantsammenslutningen. Han er ekspert i udenrigs- og sikkerhedspolitik og har, grundet sin analytiske og strategiske kompetencer, lang erfaring med rådgivning af bl.a. ministerier og politikere. Lars har desuden selv arbejdet som leder af flere omgange.
Louise Dinesen og Flemming Andersen: Kriseledelse

Ledelseseksperter og forfattere til bogen Kriseledelse

Louise Dinesen er erhvervs- og krisepsykolog med tilknytning til Forsvarsakademiet og er også kendt for podcasten Lederhjerne, som udgives af Lederstof. Flemming Andersen er bl.a. tidl. Mediechef i DA og kommunikationschef i FTF. Herudover er han ledelsesrådgiver. Sammen har de skrevet bogen "Kriseledelse".
Rane Willerslev: Kriseledelse

Direktør v. Nationalmuseet og ph.d. fra University of Cambridge

Rane Willerslev har været chef for de Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum, direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo, og fra 2013 til 2017 har han ledet det arktiske forskningsfokus på Aarhus Universitet. Rane Willerslev er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og med ét ben i den akademiske topliga og det andet i de fjerneste vildmarker, spænder Rane bredt.

Program

13.00-16.30

Lars Bangert Struwe

Verden efter krisen - en ny og indre globaliseret verden

Lars vil sætte de seneste kriser ind i en historisk ramme og forklare hvilke udfordringer, du som leder står overfor. Verden forandres lige nu endog meget hastigt. Covid-19 og krigen i Ukraine accelererer en proces, hvor vi bliver mindre globale. Der er stormagtsopgør, EU er under et voldsomt pres, og ser nu anderledes på globaliseringen end for to år siden. Samlet presser dette nedad på os alle sammen og skaber en ny situation for organisationer og ledere. Hertil vil Lars komme ind på konkrete vinkler og eksempler på kriseledelse.
Louise Dinesen og Flemming Andersen

Kriseledelse - faldgruber og forberedelse

Vi befinder os i en tid præget af kriser. I en tid hvor ledere må forholde sig til alt fra mediesager, skandaler, løbske krænkelsessager, klimakriser, og øgede risici i den globale kontekst, bliver det mere og mere vigtigt for ledere at kende til både metoder og faldgruber i konstruktiv kriseledelse. Kriser er relationelle, og kan ikke løses uden om de mennesker, som gennemlever dem. Men hvad er god kriseledelse, og hvad kan ledere gøre i praksis før, under og efter en krise? Som leder har du både et ansvar for organisationen og for mennesker i og uden for organisationen. I kriseledelse skal du have blik for begge dele. Oplægget kommer blandt andet ind på det gode i kriseledelse og på de fem typiske faldgruber i kriseledelse, som ofte går igen blandt ledere.
Rane Willerslev

Rygrad og rummeliged

Til foredraget vil Rane Willerslev på underholdende og skarp vis ud fra to kernebegreber beskrive og forklare, hvad der skal til for, at vi mennesker kommer helskindet gennem en opløsningstid, hvor de gamle former og tanker konstant skal gentænkes og fornyes. Det skal ifølge Rane ske på et grundlag af solid og dyb faglighed – det er vores rygrad. Men også med en vilje til som samfund at møde verden med større rummelighed og et mod til at lade sin verden kollapse i mødet.