Lederens nye rolle

Grenaa

Pavillonen
Kærvej 11, 8500 Grenaa
16. maj 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen i Grenaa

Konferencen er gratis for alle 

Coronakrisen og den teknologiske udvikling har ændret lederens rolle gevaldigt de seneste år. Den hybride arbejdsplads har for alvor vundet indpas og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt end nogensinde før. Det medvirker til en mere bæredygtighed arbejdsform med mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres. Og nye analyser peger da også på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning til deres arbejdsplads end tidligere, og derfor er mere tilbøjelige til at skifte jobs. Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at 66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere. På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive og at nye medarbejdere vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og kontoret.

Tilmeld dig konferencen 

Konferencen er gratis for alle 

Program

08.00-12.30

Morgenjazz, brunch og networking
I tidsrummet kl. 8.00-9.00 serveres der lækker brunch, mens der er mulighed for at networke med konferencens øvrige deltagere til lyden af rolig jazz i baggrunden.
Louise Dinesen & Vibeke Lunding-Gregersen

Ledelse af bæredygtig kultur på fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav og ledere skal evne at opbygge og udvikle bæredygtige kulturer, der understøtter trivsel, følgeskab og performance. Det handler om at skabe en kultur, der sikrer både mennesker og forretningen og som kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Med udgangspunkt i forskning og videnskaben om menneskets natur og socialitet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen præsentere deltagerne for central viden og konkrete råd, der kan bidrage til at skabe kulturer, der understøtter mental bæredygtighed, værdighed og etik og derigennem fastholdelse, performance og stærke resultater på fremtidens arbejdsplads.
Jesper Riedel

Det hybride arbejdsliv kræver stærke hybride ledere

Med afsæt i nyeste internationale viden og syv års praktisk erfaring som hybrid leder i Microsoft, tager Jesper os med på den hybride rejse. Coronakrisen accelererede for alvor transformationen mod nye måder at strukturere arbejdet på, og den hybride arbejdsplads er en realitet for mange. Jesper vil igennem oplægget komme ind på emner som den hybride leders kernekompetencer og effektiv hybrid kommunikation og mødeledelse, hvor vi vil få værktøjer til at skabe effektive hybride teams.
Charlotte Møller Andersen

Zendesk: Digital First Workplace

I indlægget tager Charlotte udgangspunkt i sin egen erfaring som leder i den globale virksomhed, Zendesk. Hun fortæller om det at lede teams både fysisk og online i et hybridt setup. Som leder kan du bruge hendes gode råd og erfaringer til at blive klogere på, hvordan du selv bedst imødekommer dine medarbejdere i en verden, der er mere digital end nogensinde før. Charlotte har stor erfaring med at lede teams fysisk og online, og derfor kunne hun godt tænke sig at komme omkring nogle grundlæggende værktøjer for, hvordan man leder folk i et hybridt setup. I sin præsentation vil hun gerne skitsere sin best practice som leder i det, Zendesk kalder ”Digital First Workplace”. Hun vil blandt andet udfolde følgende: Fokus på fleksibilitet og balance; Vær sammen – også adskilt; Omdefiner kontorets rolle.

Speakers

Oplægsholder

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen, Værter på Ledernes podcast Lederhjerne og autoriserede arbejdsmiljørådgivere

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen er værter på Ledernes populære podcast Lederhjerne, som handler om menneskehjernen og ledelse. I podcasten får du input og værktøjer til at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. Louise og Vibeke arbejder begge som erhvervspsykologer og er forfattere til flere bøger om ledelse og arbejdsmiljø.
Oplægsholder

Jesper Riedel, Direktør i hybridledelse.dk og tidl. Director i Microsoft

Jesper Riedel er direktør og chefkonsulent i konsulentvirksomheden hybridledelse.dk, som bl.a. leverer workshops og rådgivning inden for hybrid kompetenceopbygning til danske og internationale virksomheder. Jesper har 10 års ledelseserfaring fra Microsoft, senest 7 års praktisk erfaring som leder af internationale teams på tværs af 8 lokationer. Jesper har bl.a. praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA.
Oplægsholder

Charlotte Møller Andersen, Vice President for Norden og Benelux hos Zendesk

Charlotte har stået i spidsen for Zendesks vækststrategi og kundesucces og har over 25 års erfaring med at drive vækststrategier og kundeloyalitet i Norden og Europa. Hun har tidligere ledet den europæiske forretning for læringsplatformen itslearning og den nordiske strategi for Experian, Bisnode samt D&B. Charlotte er i øvrigt medlem af Dansk Industri's udvalg for digital forretningsudvikling. I sin fritid er hun mentor for danske og udenlandske graduates fra Copenhagen Business School og INSEAD-ambassadør for indsats mod klimaforandringer.