Ledelse i kompleksitet

Glostrup

Glostrup Park Hotel
Hovedvejen 41, 2600 Glostrup 
2. december 2021

På konferencen får du indsigt i den virkelighed du, som leder, skal navigere i i dag og perspektiver på, hvorfor omgivelserne (også uden for din organisation) spiller en større rolle end nogensinde før. Du får et indlæg om de mange dilemmaer og paradokser, der opstår når omgivelserne i højere grad skal inddrages og idéer til, hvordan du kan agere i det. Afslutningsvis får du et indlæg omkring hvilke værktøjer du kan bruge i praksis, for at bringe omgivelserne bedst muligt i spil via bred inddragelse.

Action card
Prisen for medlemmer er 300 kroner og for ikke-medlemmer er prisen 500 kroner. 

Program

12:30-13:00

Velkomst og registrering

13:00-13:10

Introduktion ved lokalformand og konferencier

13:10-14:00

Ny verden, ny naturlighed, ny ledelse

v/ Mads Thimmer
14:00-14:10

Pause

14:10-15:00

Ledelse i paradokser – mellem tvivl og handling

v/ Lotte Lüscher
15:00-15:30

Pause med forfriskninger

15:30-16:15

Samskabende ledelse – involvér dine omgivelser og opnå resultater der rykker

v/ Stine D. Arensbach
16:15-16:30

Tak for idag

Speakere

Oplægsholder

Mads Thimmer, medstifter og adm. dir. i innovationshus Innovation Lab, guest lecturer og mentor ved Stanford Universitetets center for corporate entrepreneurship.

Engang kunne et smart teknologi-sats eller en ny, digital forretningsmodel trække ledelseslæsset - den går ikke længere. Fra Corona til Kønsrolle-revolution er "kulturændring" udråbt til det store kodeord i moderne ledelse, der kæmper med at skabe retning og resultater i en verden, der bliver mere og mere kompleks og uforudsigelig. Men hvad er det vi skal ændre - og hvordan? Hør gennem konkrete cases og eksempler hvordan nye visioner virker, hvordan strategier afløses af kulturer, planer afløses af reaktioner, og tiden bruges på at eksperimentere i stedet for at implementere sig frem. Find din egen ledelsesvej i en ny naturlighed, hvor der ledes nedefra og op, og hvor den nye leder er en "enabler", der sætter sine omgivelser i stand til at skabe resultater i stedet for at fokusere på sig selv som lysende eksempel.
Oplægsholder

Lotte Lüscher, erhvervspsykolog, forfatter og ledelsesrådgiver

Lotte Lüscher vil introducere os for begrebet paradoksledelse, og hvordan vi med fordel kan omfavne kompleksitet som en grundlæggende forståelse for lederopgaven, frem som noget, der skal reduceres og eksekveres. Gennem cases og praktiske øvelser vil vi blive klogere på, hvordan vi som ledere kan bevare handlekraften i en hverdag fyldt med paradokser, kompleksitet, modsætningsfyldte krav og ambivalens. Lotte Lüscher har skrevet en række bøger og artikler om paradoksledelse, f.eks. bogen ”Ledelse gennem paradokset” (2012) hvor hun præsenterer paradoksledelse, som en måde at forstå ledelse i kompleksitet, og i bogen ”Lederen mellem tvivl og handlekraft” udfolder hun lederskabets personlige og eksistentielle perspektiver. Sidstnævnte bog er af Lederne kåret som årets ledelsesbog 2018.
Oplægsholder

Stine D. Arensbach, PhD, ledelsesrådgiver, PA Consulting

Lær om dos and don’ts når det kommer samskabelse. Du får indblik i real life cases og går derfra med praktiske greb til det at involvere eksterne aktører omkring svære udfordringer i din organisation. Derudover tager Stine et blik på, hvad corona har lært os om samskabelse, og hvordan vi kan tage det gode med ind i vores ”new normal”. Stine har en PhD i at designe og drive co-creation initiativer og har undervist i sine hands-on metoder på executive programmer på universiteter verden over. Hun har designet og drevet co-creation initiativer hos organisationer som Novo Nordisk, Energinet, Dansk Politi og Københavns Kommune og er en af de første herhjemme til at have operationaliseret co-creation – med andre ord, løsnet op for hvordan man rent faktisk co-creater, når man vil flytte noget.

Tilmeld dig konferencen i Glostrup