Ledelse i kompleksitet

Glostrup

Glostrup Park Hotel
Hovedvejen 41, 2600 Glostrup
24. maj 2022
Action card

Tilmeld dig konferencen i Glostrup

Verden ændrer sig hurtigere og ledere skal agere i en verden, der til stadighed bliver mere kompleks. Der er pludselige kriser, konstante forandringer inden for teknologi, krav om bæredygtighed og øget diversitet i driften, stor global konkurrence og meget andet. Dette medfører, at omgivelserne, og dermed det grundlag lederen tager beslutninger på, er i konstant bevægelse. Derfor kan lederen sjældent udtænke de bedste løsninger selv, men har behov for input fra omgivelserne - helt fra kollegaer og samarbejdspartnere til kunder og sågar konkurrenter for at sætte det rigtige retning. 
Inddragelse bliver en nødvendighed, men vil ligeledes sætte lederen i flere udfordrende dilemmaer, hvor der skal balanceres mellem modsatrettede hensyn og krav for at lykkes. Der skal ledes i kompleksitet.
På konferencen får du indsigt i den virkelighed du, som leder, skal navigere i i dag og perspektiver på, hvorfor omgivelserne (også uden for din organisation) spiller en større rolle end nogensinde før. Du får et indlæg om de mange dilemmaer og paradokser, der opstår når omgivelserne i højere grad skal spilles ind og idéer til, hvordan du kan agere i det. Afslutningsvis får du et indlæg omkring hvilke værktøjer du kan bruge i praksis, for at bringe omgivelserne bedst muligt i spil via bred inddragelse.

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13.00-16.30

Mads Thimmer

Ny verden, ny naturlighed, ny ledelse

Engang kunne et smart teknologi-sats eller en ny, digital forretningsmodel trække ledelseslæsset – den går ikke længere. Fra Corona til kønsrollerevolution er ”kulturændring” udråbt til det store kodeord i moderne ledelse, der kæmper med at skabe retning og resultater i en verden, der bliver mere og mere kompleks og uforudsigelig. Hør gennem cases og eksempler hvordan nye visioner eksperimenterer i stedet for at implementere sig frem, og find din egen ledelsesvej i en ny naturlighed, hvor omgivelserne sættes i stand til at skabe resultater i stedet for at fokusere på sig selv som lysende eksempler.
Lotte Lüscher

Ledelse i paradokser – mellem tvivl og handling

Lotte Lüscher vil introducere os for begrebet paradoksledelse, og hvordan vi med fordel kan omfavne kompleksitet som en grundlæggende forståelse for lederopgaven, frem som noget, der skal reduceres og eksekveres. Gennem cases og praktiske øvelser vil vi blive klogere på, hvordan vi som ledere kan bevare handlekraften i en hverdag fyldt med paradokser, kompleksitet, modsætningsfyldte krav og ambivalens.
Stine Degnegaard

Samskabende ledelse – involvér dine omgivelser og opnå resultater der rykker

Lær om dos and don’ts når der kommer samskabelse. Du får indblik i real life cases og går derfra med praktiske greb til det at involvere eksterne aktører omkring svære udfordringer i din organisation. Derudover tager Stine et blik på, hvad corona har lært os om samskabelse, og hvordan vi kan tage det gode med ind i vores ”new normal”.

Speakere

Oplægsholder

Mads Thimmer, Adm. dir. i Innovation Lab og mentor ved Stanford Universitetet

Mads Thimmer er medstifter og adm. direktør i nordens mest erfarne innovationshus Innovation Lab. Ved siden af arbejdet i Innovation Lab, der arbejder ud fra 7 kontorer rundt om i verden, er Mads Thimmer guest lecturer og mentor ved Stanford Universitetets center for corporate entrepreneurship. Mads er en af de fremmeste indenfor feltet og øser ud af sine internationale erfaringer med moderne ledelse i en verden af kompleksitet og uforudsigelighed.
Oplægsholder

Lotte Lüscher, Erhvervspsykolog, forfatter og ledelsesrådgiver

Lotte Lüscher har skrevet en række bøger og artikler om paradoksledelse, f.eks. bogen ”Ledelse gennem paradokset” (2012) hvor hun præsenterer paradoksledelse, som en måde at forstå ledelse i kompleksitet, og i bogen ”Lederen mellem tvivl og handlekraft” udfolder hun lederskabets personlige og eksistentielle perspektiver. Sidstnævnte bog er af Lederne kåret som årets ledelsesbog 2018.
Oplægsholder

Stine Degnegaard, Phd, Ledelsesrådgiver, PA Consulting

Stine har en PhD i at designe og drive co-creation initiativer og har undervist i sine hands-on metoder på executive programmer på universiteter verden over. Hun har designet og drevet co-creation initiativer hos organisationer som Novo Nordisk, Energinet, Dansk Politi og Københavns Kommune og er én af de første herhjemme til at have operationaliseret co-creation – med andre ord, løsnet op for hvordan man rent faktisk co-creater, når man vil flytte noget.