Glostrup

Glostrup Park Hotel
Hovedvejen 41, 2600 Glostrup
6. december 2022
Action card

Lederens rolle har ændret sig gevaldigt de seneste år. Nye organiseringsformer har vundet indpas og medarbejderne arbejder i højere grad på distancen og mere fleksibelt end nogensinde før. Det skaber på mange måder en mere bæredygtighed og grøn arbejdsform med mindre transporttid og stress, men også udfordringer for lederen, da sammenhængskraften i organisationskultur og arbejdsmiljø sættes under pres. Og nye analyser peger da også på, at flere medarbejdere føler mindre tilknytning til deres arbejdsplads end tidligere, og derfor er mere tilbøjelige til at skifte jobs. Faktisk går 62% af medarbejderne med tanker om en form for karriereskifte. Dette er et pres på lederen, og det bliver ikke mindre af, at 66% synes, at det er svært at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere.

På konferencen dykkes der ned i, hvordan du, som leder på den hybride arbejdsplads, skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø og en god kultur, der sikrer dine medarbejderes lyst til at blive og at nye medarbejdere vælger din organisation frem for andre. Og vi kigger på, hvilke værktøjer du skal tage i brug for at blive en bedre leder i krydsfeltet mellem distancen og kontoret. 

Køb billet til konferencen

Medlemspris: 300 kroner

Pris for ikke-medlemmer: 500 kroner

Gruppepris (minimum 3 deltagere): 300 kroner pr. person

Program

13.00-16.30

Louise Dinesen & Vibeke Lunding-Gregersen

Ledelse af bæredygtighed kultur på fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav og ledere skal evne at opbygge og udvikle bæredygtige kulturer, der understøtter trivsel, følgeskab og performance. Det handler om at skabe en kultur, der sikrer både mennesker og forretningen og som kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Med udgangspunkt i forskning og videnskaben om menneskets natur og socialitet vil Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen præsentere deltagerne for central viden og konkrete råd, der kan bidrage til at skabe kulturer, der understøtter mental bæredygtighed, værdighed og etik og derigennem fastholdelse, performance og stærke resultater på fremtidens arbejdsplads.
Lise Dahl Arvedsen

Ledelse i en ny æra – ledelseskompetencer i morgendagens hybride organisation

Morgendagens organisation er hybrid. Men hvordan skaber vi en succesfuld hybrid organisation? Vi må have blik for, hvordan vi bedst udnytter det hybride rums muligheder til at skabe både bæredygtighed og produktivitet. Men hvad betyder det? Og hvad betyder det for lederrollen? Lise Dahl Arvedsen stiller skarpt på de kompetencer, som lederen skal beherske for succesfuldt at lede sine medarbejdere i en hybrid, bæredygtig og produktiv organisation.
Imran Rashid

Bevidst ledelse & det mærkbare lederskab

Ledelsesopgaven er under forandring, og fremtidens bæredygtige arbejdspladser behøver derfor bevidste ledere, der evner at udøve det mærkbare lederskab, som hjælper dem til at navigere klogt mellem kognitive blindgyder og emotionelle minefelter. Hvor lederskabet ikke bare tager højde for det forretningsmæssige i form af kpi’er, budgetmål og omsætning, men også for det menneskelige, det mærkbare og det meningsfyldte.

Speakere

Eksperter i arbejdsmiljø og værter på podcastserien Lederhjerne

Louise Dinesen og Vibeke Lunding-Gregersen er værter på Ledernes populære podcast Lederhjerne, som handler om menneskehjernen og ledelse. Louise og Vibeke leverer input og værktøjer til at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode, sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. De arbejder begge som erhvervspsykologer og er forfattere til flere bøger om ledelse og arbejdsmiljø.
Lise Dahl

Ekspert i hybrid ledelse og Ph.d.

Lise Dahl Arvedsen er ph.d. i ledelse, ekstern lektor på Copenhagen Business School og ekspert i ledelse i det virtuelle og hybride rum. Lise er partner i Augmenti, som er et forskningsbaseret konsulenthus med fokus på mennesket i en digitaliseret hverdag. De udvikler ledere og relationer, styrker digitale samarbejder og ruster organisationer til en bæredygtig fremtid.

Speciallæge og ekspert i digital sundhed

Imran har bl.a. skrevet bestsellerne SLUK og Offline og udkom i starten af 2021 med bogen “Mærkbarhed – et opgør med den målbare tilværelse”, der handler om behovet for at erstatte målbarhed med mærkbarhed og supplere digitaliseringen af vores samfund med en lige så vigtig humanisering. Han er initiativtager til Center for Digitale medier og Sundhed under Sundhedsstyrelsen og sidder i flere ministerielle ekspertråd.