Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Motivation

Esbjerg, 30. april 2019

Tilmeld mig her

Se dagens program

  • Registrering
  • Velkomst v/ Lederne Sydvestjylland og konferencier Susanne Hoeck
  • Det motiverende leder-menneske v/ Anders Amstrup
  • Kort pause
  • Motivation – at ville eller ikke ville v/ Louise Lorenzen
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Kropssprog og motivation v/ Jesper Bergstrøm
  • Afrunding

Oplægsholderne

Anders Amstrup, Ledernes Konference Tour, motivation

Anders Amstrup

Erhvervspsykolog, underviser og konsulent

Den moderne organisation er baseret på selvledende ledere og medarbejdere i flade og dynamiske organisationer. Her skabes resultater ikke af strukturer og excel-ark – nej, resultater skabes af mennesker, der ledes af et leder-menneske, som er selvmotiverende og i stand til at genopfinde sig selv og andre. Leder-mennesket performer på mange forskellige scener i løbet af en dag, og hver dag er en præstation. Anders giver dig input til, hvordan du bliver sådant et leder-menneske, som formår at være omdrejningspunktet for medarbejdernes tryghed, retning og motivation.

Louise Lorenzen, Ledernes Konference Tour, Motivation

Louise Lorenzen

Hjernenørd og motivations-iværksætter

Louise har gennem årene opbygget en ekspertise i at koble hjernevidenskab til de udfordringer, vi ofte har i forhold til at motivere både os selv og andre, når hverdagens hamsterhjul sætter ind. En stærk, indre motivation er kernen, der løfter ethvert resultat med 200-500% – og manglende motivation
mindsker udbyttet med tilsvarende procentsatser. Men hvad er det egentligt, der får mennesker til at ville eller ikke ville? I sit indlæg skaber Louise indsigt i biologien bag motivation, og gennem praksisnære eksempler opbygger hun en række konkrete redskaber, som du med stor effekt kan anvende i hverdagen.

Jesper Bergstrom, Ledernes Konference Tour, Motivation

Jesper Bergstrøm

Ekspert i kropssprog og motivation samt medvært på DR

Jesper er en passioneret foredragsholder, der bl.a. er kendt for tv-programmerne ”Taler du kropssprog” og ”Mød dit urmenneske”. I dette indlæg fortæller Jesper om, hvad der styrer vores kropssprog, og hvad du helt konkret kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid. Derudover får du indblik i, hvordan du kan aflæse andres kropssprog. Som leder kan du bruge denne viden til at skabe mere troværdighed og tillid og sende positive signaler til dine omgivelser. En positiv sideeffekt er, at du øger din selvtillid samt it humør og energiniveau.

Konferencer nær dig

Odense, motivation, Ledernes Konferencetour

Motivation, Odense, 27. marts

Se mere her
Fredericia, Employee Advocacy, Ledernes Konferencetour

Employee Advocacy, Fredericia, 24. april

Se mere her