Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Motivation

Aalborg, 3. april 2019 - UDSOLGT

Udsolgt

Se dagens program

  • Registrering og sandwich
  • Velkomst v/ Lederne Himmerland og konferencier Susanne Hoeck
  • Bring dine styrker i spil v/ Mikael Kamber
  • Kort pause
  • Kropssprog og motivation v/ Jesper Bergstrøm
  • Pause og networking med let forfriskning
  • Motivation – at ville eller ikke ville v/ Louise Lorenzen
  • Afrunding

Oplægsholderne

Mikael Kamber, Ledernes Konference Tour, Motivation

Mikael Kamber

TV2-vært, tidl. leder og forfatter

Har du også oplevet, at den travle hverdag som leder ind imellem fører dig væk fra det, du i virkeligheden er god til og elsker at lave? Så er du ikke alene. Mikael har en fortid som både mellemleder og topleder. Han har været adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR. Han fortæller, med udgangspunkt i dokumenteret forskning og sine egne erfaringer, om hvordan du finder dine styrker og bringer dem i spil, så du kan motivere både dig selv og dine medarbejdere.

Jesper Bergstrom, Ledernes Konference Tour, Motivation

Jesper Bergstrøm

Ekspert i kropssprog og motivation samt medvært på DR

Jesper er en passioneret foredragsholder, der bl.a. er kendt for tv-programmerne ”Taler du kropssprog” og ”Mød dit urmenneske”. I dette indlæg fortæller Jesper om, hvad der styrer vores kropssprog, og hvad du helt konkret kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid. Derudover får du indblik i, hvordan du kan aflæse andres kropssprog. Som leder kan du bruge denne viden til at skabe mere troværdighed og tillid og sende positive signaler til dine omgivelser. En positiv sideeffekt er, at du øger din selvtillid samt dit humør og energiniveau.

Louise Lorenzen, Ledernes Konference Tour, Motivation

Louise Lorenzen

Hjernenørd og motivations-iværksætter

Louise har gennem årene opbygget en ekspertise i at koble hjernevidenskab til de udfordringer, vi ofte har i forhold til at motivere både os selv og andre, når hverdagens hamsterhjul sætter ind. En stærk, indre motivation er kernen, der løfter ethvert resultat med 200-500% – og manglende motivation
mindsker udbyttet med tilsvarende procentsatser. Men hvad er det egentligt, der får mennesker til at ville eller ikke ville? I sit indlæg skaber Louise indsigt i biologien bag motivation, og gennem praksisnære eksempler opbygger hun en række konkrete redskaber, som du med stor effekt kan anvende i hverdagen.

Andre konferencer

Aarhus, Employee Advocacy, Ledernes Konferencetour

Employee Advocacy, Aarhus, 3. april

Se mere her
Viborg, Motivation, Ledernes Konferencetour

Motivation, Viborg, 9. maj

Se mere her