Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Forårets Konference Tour 2019

- Hold dig skarp på ledelse

Emner til foråret

Agil ledelse, tema banner, Ledernes konferencetour
Agil ledelse
Vores samfund og måden vi producerer og driver virksomhed på forandres drastisk. På denne konference får du redskaber og inspiration til at lede agilt, så du bedre kan tackle forandringerne og forblive konkurrencedygtig.
Læs mere her
Motivation, tema banner, Ledernes konferencetour
Motivation

For at du oprigtigt kan motivere dine medarbejdere, er det vigtigt, at du selv føler dig motiveret og tilpas i din egen rolle som leder. Men det kan være svært at finde tid til egen motivation i en travl hverdag med personaleansvar, KPI’er og deadlines. På konferencen stiller vi skarpt på, hvordan du som leder kan holde dig motiveret, så du får energi til at motivere dine medarbejdere.


Læs mere her
Employee Advocacy, tema banner, Ledernes konferencetour
Employee Advocacy

Employee Advocacy handler om at få medarbejderne til at blive frivillige ambassadører for virksomheden på de sociale medier. Arbejdsrelateret indhold, som deles af ansatte opfattes mere positivt, og får 48% flere likes og delinger. På konferencen får du indsigt i, hvordan du og virksomheden skaber gode digitale brand ambassadører. Du får også tips til, hvordan du som leder styrker dit eget brand på sociale medier.

Læs mere her