Livsbalance og sundhedsledelse

Sønderborg, 4. april 2018

Tilmeld mig her

Se dagens program

  • Velkomst v/ Lederne Sønderjylland og konferencier Line Baun Danielsen
  • Trivsel, Vitalitet og High Performance v/ Chris MacDonald
  • Pause og networking med kaffe/the, kage og frugt
  • Paneldebat v/ Christian Ørsted, Hanne Blume og Jesper Bo Jensen
  • Afrunding

Konferencier

Line Baun Danielsen facilitator til Konference Touren

Line Baun Danielsen

Facilitator og journalist

Vi kender primært Line som journalist og tidligere TV-vært fra bl.a. TV2 Nyhederne, Go’Morgen Danmark og TV2Lorry samt en lang række sports og aktualitetsprogrammer. Hun driver i dag virksomheden LBD Kommunikation, der tilbyder medie- og kommunikationstræning for erhvervslivet, ligesom hun holder foredrag og fungerer som konferenceleder og ordstyrer.

Oplægsholder

Chris MacDonald oplægsholder til Konference Touren

Chris MacDonald

Sundheds- og motivationsekspert

Videnskaben har vist os, at visse faktorer ikke er til forhandling, hvis vi vil skabe trivsel og vitalitet. I dette tankevækkende foredrag fortæller Chris om, hvordan vi som individer og organisationer kan forbedre vores chancer for både at præstere og have det godt. Chris stiller skarpt på, om det vigtigste ikke er, om vi føler os sunde i det, vi laver? Og lige så vigtigt: Om vores virksomhedskultur er det? Svarene finder han i videnskaben om menneskets hjerne og biologi.

Paneldebat

Christian Ørsted oplægsholder til Konference Touren

Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og forfatter

Christian sætter fokus på, hvordan du kommer helskindet gennem arbejdslivet og karriereræset uden at gå ned med stress. Han mener ikke, at lederen skal involvere sig i medarbejdernes privatliv og i deres usunde vaner. Lederen skal i stedet bruge kræfterne på at lede, vise tillid og fokusere på de resultater, som skal skabes.

Hanne Blume oplægsholder til Konference Touren

Hanne Blume

HR direktør i Ørsted

Hanne står i spidsen for Ørsteds arbejde med at skabe og udvikle rammerne for et bæredygtigt arbejdsliv – både i og uden for arbejdstiden. Et af de vigtigste bidrag hertil er en sundhedsstrategi med fire indsatsområder; motion, kost, søvn og mental balance. Og her spiller den enkelte leder en afgørende rolle for, om strategien kan lykkes.

Jesper Bo Jensen oplægsholder til Konference Touren

Jesper Bo Jensen

Fremtidsforsker og forfatter

Jesper driver selvstændig virksomhed i form af Fremforsk – Center for fremtidsforskning. Jesper og hans kollegaer rådgiver både offentlige og private virksomheder i fremtidige tendenser inden for forskellige brancher og i samfundet generelt. Desuden er Jesper forfatter til adskillige bøger samt foredragsholder og har holdt over 1.000 foredrag de seneste 10 år – heraf en del uden for Danmark.