Digital transformation

Aalborg, 24. april 2018

Tilmeld mig her

Se dagens program

  • Velkomst v/ Lederne Himmerland og konferencier Louise Opprud Jakobsen
  • Fremtiden tilhører de frygtløse v/ Astrid Haug
  • Kort pause
  • Digital transformation – det handler stadig om mennesker v/ Harald Reedtz Tokerød
  • Pause og networking med kaffe/the, kage og frugt
  • Få succes med digital transformation v/ Frank Vium
  • Afrunding

Konferencier

Louise Opprud Jakobsen oplægsholder til Konference Touren

Louise Opprud Jakobsen

Creative and Advisor hos Dare Disrupt

Louise giver dig insights fra de hurtigst udviklende teknologispor i Silicon Valley, så du får fingeren på pulsen med, hvilke teknologier der får størst fokus i 2018. Hun afslører også, hvilke kompetencer vi skal have for at bygge de typer organisationer, der kan overleve i det 21. århundredes dynamik, hvor der skal ledes med spørgsmål i stedet for svar.

Oplægsholderne

Astrid Haug

Astrid Haug

Ekspert i sociale medier og digital strategi

Der bliver talt om digitalisering og ny teknologi alle steder, men hvad betyder det, når alle brancher bliver digitaliserede, og der dermed er teknologi i alt? I dette inspirerende og optimistiske foredrag forklarer Astrid nogle af de nyeste tendenser inden for digitalisering, kommunikation og disruption, og giver jer samtidig gode råd til de mange forandringer. Så tag med på en tur ud i det digitale landskab, og bliv klogere på, hvordan i udvikler jeres forretning digitalt.

Harald Reedtz Tokerød

Harald Reedtz Tokerød

Direktør og ejer af Tokerød Plus

Harald gør det digitale menneskeligt. Han sætter abstrakte begreber ind i hverdagssituationer, så alle kan være med. Han forstår den organisatoriske opbygning i en virksomhed og ved, hvilke kompleksiteter der er forbundet med en digital transformation, og han ved, at enhver virksomhed er unik, og at transformationen derfor skal tilpasses den enkelte organisation for at blive en succes.

Frank Vium

Frank Vium

Direktør for Enterprise Commercial i Microsoft Danmark

Den digitale omstilling er øverst på agendaen hos mange virksomheder – men hvordan griber man omstillingen an i praksis? Frank Vium fortæller om Microsofts egen transformation med at omstille salgsstyrken og virksomhedskulturen til den nye, digitale æra. Frank giver også Microsofts perspektiv på digital transformation med eksempler fra dansk erhvervsliv – og så giver han sit bud på, hvordan man leder igennem digital transformation og omstillingens indvirkning på virksomhedskulturen.

Andre konferencer

LIvsbalance og sundhedsledelse er temaet på forårets konferencetour 2018

Livsbalance og sundhedsledelse, Viborg, 3. april.

Se mere her
Thomas Terney, Lars Schmidt og Simon Høgsbro er oplægsholderne på forårets konferencetour 2018

Digital transformation, Aarhus, 20. marts.

Se mere her