Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Digital Transformation

Herning, 19. april 2018

Tilmeld mig her

Se dagens program

  • Velkomst v/ Lederne Midt Vest og konferencier Birgitte Alstrøm
  • Et digitalt mindset v/ Thomas Terney
  • Kort pause
  • Digital transformation – det handler stadig om mennesker
  • Pause og networking med kaffe/the, kage og frugt
  • Digital transformation i TV 2
  • Afrunding

Oplægsholderne

Thomas Terney

Ekspert i kunstig intelligens og digital disruption

Vores tilgang til hele den digitale verden er præget af vores industrielle udgangspunkt. Det gør, at vi ofte udvikler det forkerte. Men endnu mere problematisk er det, at fremtidens behov hos vores kunder ligger i den blinde vinkel. Kom med på en rejse i foredraget ”Et digitalt mindset”, hvor Thomas Terney guider ind i den digitale fremtid og giver en ramme for at forstå fremtiden og vores rolle som ledere, medarbejdere og privatpersoner.

Harald Tokerød

Direktør og ejer af Tokerød Plus

Harald gør det digitale menneskeligt. Han formår at sætte abstrakte begreber ind dagligdagssituationer og tale om digital modenhed og digital transformation, så alle kan være med. Han forstår den organisatoriske opbygning i en virksomhed og ved, hvilke kompleksiteter der er forbundet med en digital transformation for jer. Han ved at enhver virksomhed er unik og en digital transformation, og derfor skal den enkelte organisation skræddersyes for at blive en succes. Sidst men ikke mindst er Haralds udgangspunkt altid mennesket først. Ingen kan blive en digital succes, hvis de ikke forstår mennesket.


Anders Blauenfeldt

Digital direktør hos TV2

Alle virksomheder står overfor digitale udfordringer. Forretningssystemet og værdikæderne er udfordret – dette gælder alle industrier og brancher. I særlig grad er telecom/energimarkedet heftigt påvirket af teknologi- og markedsforandringer. Hør hvordan SE/Stofa/Boxer koncernen tager denne udfordring op – både teknologisk, men i særlig grad med hensyn til ledelse og virksomhedskulturen.


konference nær dig

Generationsledelse, Skive, 3. okt.
Se mere her